Ce culori să porți ca să ai mai mult succes

În ce culori vă îmbrăcați în general? Încercați ținute vestimentare colorate sau aduceți un strop de culoare prin eșarfe, pantofi, curele, cravate, papioane.
  • Publicat:
Ce culori să porți ca să ai mai mult succes

Pare incredibil însă toate gesturile pe care le facem în fiecare dimineață ne pot influența într-un mod pozitiv. Inclusiv culorile hainelor pe care le purtăm. La sfârșitul zilei, fiecare dintre noi ne dorim să avem succes, nu?

Dimineața treziți-vă lent, întinde-ți muschii ușor. Nu vă forțați și nu dați prima dată ochii cu ecranul telefonului mobil ci cu fereastra. Nu vă treziți nici brusc și nici speriați de o alarmă puternică. După ce v-ați făcut rutina de dimineață, este timpul să deschideți dulapul cu haine. În funcție de planul și de obiectivele pe care le aveți alegeți culoarea în care vă veți îmbrăca. Da, culoarea vă poate influența starea de spirit. Pe a dumneavoastră dar și pe a celor din jur. Așadar, lăsați culorile în viața dumneavoastră. Chiar și în cea profesională.

Ai nevoie de un plus de creativitate?

Îmbracă-te în portocaliu. Conform experților, este o culoare a căldurii, a vitalității. Portocaliulul stimulează creierul spre noi idei.

Calmul este readus de albastru

Atunci când ai o zi agitată la muncă, încearcă să porți haine în nuanțe de albastru. Albastru este recunoscut pentru puterea sa de a calma.

Galben – bun pentru noi proiecte

Atunci când duci negocieri pentru noi proiecte sau sau chiar vrei să obții un job, poți să te îmbraci în haine office ce au o nuanță plăcută de galben. Este o culoare plăcută privirii și atrageți atenția într-un mod plăcut.

Roșu – bun și la birou în doza potrivită

Una dintre cele mai fascinante culori este cu siguranță roșu. Cine se îmbracă în roșu, cu siguranță nu rămâne neobservat. Dacă la o întâlnire amoroasă, roșu este poate culoarea perfectă pentru doamne și domnișoare, la birou puteți opta pentru un accesoriu. Fie că este o cravată în cazul domnilor sau pantofii, fie că sunt este un sacou în cazul doamnelor – roșu inspiră energie și încredere.

Rozul, ideal dacă lucrați cu oameni aflați în nevoie

Dacă lucrați în sistemul medical, în sistemul social vă puteți îmbracă în haine roz. Această culoare caldă inspiră grijă pentru cei din jur.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân