Rucsac pentru o femeie elegantă – pe care să-l alegi?

  • Publicat:
Rucsac pentru o femeie elegantă - pe care să-l alegi?

Ţinutele urbane elegante sunt realizate din articole vestimentare stilate şi practice. Inteligent integrat un rucsac damă poate fi vedeta unor outfituri impresionante. Hai să descoperim cum alegem un rucsac elegant, dar şi câteva trucuri de stil.

Rucsac damă  – care ţi se potrivește?

Dacă vorbim de piesa potrivită, cu siguranță,  trebuie să analizăm detalii legate de materiale, de calitate de aspect, culoare şi design. Primul şi cel mai important aspect ține de materiale.

Un rucsac damă realizat din piele lăcuită va oferi întotdeauna rafinament şi un plus estetic. Îl poţi purta la ţinutele lejere de zi cu zi alături de pantofi cu platformă şi salopete lungi sau îl poţi purta cu rochii înflorate şi sandale cu barete.

Rucsacul din piele lăcuită poate fi folosit la ţinutele de birou. Un model inteligent selectat poate substitui geanta tradiţională office şi poate asigura acelaşi look profesional.

Un rucsac din piele netedă decorat cu franjuri lungi poate fi vedeta unui outfit urban cu accente tinereşti. Îl poţi purta într-o varietate mare de situaţii bucurându-te de spaţiu valoros de transport dar şi de ţinute impecabile. Poţi purta rucsacul preferat cu pantaloni din piele sau cu fuste scurte, bluze elegante şi cu pantofi stiletto. Ai numeroase opțiuni cu care vei putea crea outfituri cu accente cosmopolite inedite. În acest context este important să îndrăzneşti!

Şi ținutele elegante cu accente retro pot fi frumos definite cu ajutorul rucsacurilor. Combinațiile cu fuste plisate şi bluze vaporoase, sau cele cu rochii lejere pot fi completate în mod natural de rucsacuri cu fibre împletite. Fie că sunt selectate modelele minimaliste sau cele cu decoraţiuni supradimensionate rucsacurile textile împletite sunt achiziţii elegante.

Şi rucsacurile din pânză pot fi vedetele unor ţinute elegante, însă aici vorbim mai mult despre o eleganță în stil stradal. Pot fi selectate rucsacuri din pânză şi combinate la ținute all black sau all white. Pentru a beneficia se plusul de stil şi rafinament se poate opta pentru elemente cu accente metalice, care aduc efervescența mult dorită.

Alege versatilitate

Dacă ai decis care sunt materialele potrivite, poţi să analizezi şi detaliile legate de asortabilitate şi versatilitate. Un rucsac negru este un must have în orice garderobă! Aceasta poate fi purtat la ţinutele elegante, dar la fel de uşor poate completa un look cool de vacanţă.

La fel de uşor de purtat sunt şi modelele în nuanțe de nude, maro, roz pastel, alb, acestea culori sunt potrivite atât în sezonul cald cât şi în sezonul rece. Pentru ținute dinamice, elegante alege rucsacuri din piele în culori vibrante de roșu, grena, verde, galben, albastru sau portocaliu. Dacă-ţi doreşti un vibe cosmopolit poți selecta modele multicolore.

Acordă atenție dimensiunilor

Înainte de stil şi eleganță trebuie să ții seamă că rucsacul este un accesoriu care-ţi permite să depozitezi şi să transporţi obiecte personale importante. Poți analiza cu multă atenție compartimentarea, numărul de buzunare interioare, dar şi modul de organizare a spațiilor pentru depozitarea telefonului şi a cheilor.

Dacă vorbim de un rucsac elegant de zi cu zi vrei să beneficiezi de o organizare foarte bună, nu vrei să pierzi timp preţios căutând prin buzunare. Dacă vorbim de un rucsac elegant de petrecere, lucrurile sunt puţin diferite, acestea impresionează prin design, asigurând mai puţin spaţiu pentru depozitare, însă acesta este bine optimizat.

După cum observi când vorbim de accesorizare cu rucsacuri damă lucrurile sunt destul de variate, deci poţi face cu uşurinţă alegerile potrivite.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: