Pantaloni de vară lejeri – cum să te îmbraci cu stil într-o zi de vară toridă

  • Publicat:
Pantaloni de vară lejeri - cum să te îmbraci cu stil într-o zi de vară toridă

Când afară sunt temperaturi de peste 35 de grade Celsius la umbră, o pereche de pantaloni de vară lejeri e tot ce ți-ai putea dori. Firește, și un frappe delicios! Eventual sub o umbrelă, la o terasă, la mare.

Dar astăzi vom vorbi doar despre hainele care ne acoperă corpul în zilele toride de vară. Mai precis, vorbim despre ce pantaloni lejeri alegem când este foarte cald și vrem să ne simțim confortabil și ce materiale sunt indicate pentru a preveni transpirația în exces.

De la lână, la mătase, bumbac peliculizat, vâscoză fluidă imprimată, in sau jeanși subțiri, ți-am pregătit mai jos câteva variante de pantaloni de vară lejeri din care să te inspiri.

Pantaloni de vară lejeri din lână

Deși, aparent, ai fi tentată să crezi că lâna reține căldura, noile colecții sunt compuse din pantaloni realizați dintr-o lână specială, care aceasta absoarbe transpirația și ține pielea uscată.

Se poartă pantalonii în tonuri neutre, de ivory, bej, caramel sau verde kaki.

Un exemplu de ținută cu pantaloni lejeri din lână cu o curea de piele, în combinație cu o bluză de mătase fluidă, sandale minimaliste:

Pantaloni de vară
Sursa foto: Instagram @Anouk Yve

Pantaloni de vară din mătase

O pereche de pantaloni largi de mătase sunt obligatorii în garderoba oricărei femei. Aceștia sunt foarte confortabili, lasă aerul să circule și pot fi purtați în diverse contexte.

Combină cu un top simplu alb asortat cu sandalele și un colier în nuanța pantalonilor.

Pantaloni de vară
Sursa foto: Instagram @Shea Marie

Pantaloni largi de jeans subțiri

Denimul nu face casă bună cu temperaturile crescute. Dar dacă alegi un denim subțire și o pereche de pantaloni largi, care nu sunt strâmți pe picior, lucrurile se schimbă complet.

Combină cu o pereche de sandale cu toc mic, o bluză feminină, un tricou simplu alb sau un top fără bretele.

Sursa foto: Instagram @Sylvie Mus

Pantaloni cargo de vară din bumbac moale

Bumbacul de culoare deschisă este un material perfect vara, deoarece este confortabil și ține răcoare.

Alege o pereche de pantaloni lejeri din bumbac cu buzunare laterale și combină cu o pereche de sandale în tonuri neutre și un maiou subțire.

Sursa foto: Instagram @Thora Valdimars

Pantaloni largi din vâscoză sau in

Acești pantaloni sunt perfecți când temperaturile de afară sunt crescute. Croiul lejer și materialul fluid țin transpirația la distanță.

Combină acești pantaloni cu un body simplu bej sau poartă-i chiar cu un costum de baie întreg și o pereche de sandale romane.

Sursa foto: Instagram @Leonnie Hane

Pantaloni de vară cu imprimeu

Dacă alegi – cu atenție – un material imprimat, vei putea ascunde cu succes micile imperfecțiuni, cum ar fi o burtică proeminentă sau picioarele mai groase. Alege pantaloni din vâscoză, in sau o combinație între acestea.

Asortează cu un tricou simplu și sandale cu talpă plată și accesorii metalizate.

Sursa foto: Instagram @Erika Boldrin
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân