Simte-te confortabil la cumpărături – moda casual pentru femei pentru sezonul de toamnă 2021

  • Publicat:
Simte-te confortabil la cumpărături – moda casual pentru femei pentru sezonul de toamnă 2021

Moda casual pentru femei pentru sezonul de toamnă 2021 debutează cu o doză consistentă de nostalgie, cu expresivitate, cu puțin sclipici și cu multă pozitivitate pentru corpul femeii. Cu alte cuvinte, acest sezon accentuează estetica maximalistă și încurajează femeile să îmbrățișeze partea amuzantă a modei și să se distreze cu adevărat.

Care sunt cele mai remarcabile piese vestimentare din sezonul de toamnă 2021?

Moda toamnei anului 2021 aduce în atenția femeilor denimul negru. Denimul negru este poate cea mai casual piesă vestimentară, deoarece combină fără efort acea senzație subtilă de relaxare și de distracție.

Puteți opta pentru jeans damă negri sau, dacă preferați un stil mai retro, încercați o salopetă inspirată din anii `70. De la denimul întunecat, facem trecerea la pelerine și poncho. Sunt elemente iconice care nu dau semne să ne abandoneze garderobele. Frumusețea unui poncho stă în versatilitatea sa. Se poate purta cu o ținută monocromă și cu cizme maro până la genunchi.

Dată fiind croiala sa amplă, putem strânge poncho-ul cu o curea sau îl putem lăsa liber, apelând la un accesoriu îndrăzneț pentru a-l completa, cum ar fi o pălărie cu boruri largi sau o geantă de mână. Poate că nu ați sperat la asta, însă rochiile și fustele mini și-au făcut din nou apariția. Pentru că sărbătorim maximalismul în acest sezon, acum este ocazia perfectă pentru a purta rochii și fuste mini.

Optați pentru culori îndrăznețe, imprimeuri puternice sau tot felul de detalii, deoarece există ceva pentru toată lumea. Completați ținuta cu cizme înalte până la genunchi și un blazer supradimensionat pentru o ținută casual și stilată.

Avem nevoie și de confort în sezonul de toamnă, așa că putem opta pentru blană artificială. Paltoanele supradimensionate din blană artificială arată grozav cu rochii tubulare, costume sau salopete strâmte și cu fuste midi. Blana artificială este una dintre cele mai apreciate piese de îmbrăcăminte exterioară din acest sezon.

Tehnologia din spatele alternativelor vegane este cu adevărat magică, deoarece blana artificială este și mai confortabilă decât cea naturală, iar aspectul este impresionant. De la rochii și fuste mini ajungem la rochii maxi tricotate, deoarece și acestea sunt în tendințe în sezonul de toamnă 2021. Rochiile maxi oferă confortul termic necesar, sunt plăcute de purtat și creează rapid ținute casual sau semi-formale.

Designul lor elegant, care îmbrățișează corpul, creează o siluetă sofisticată. Cele mai multe rochii maxi vin în tonuri neutre și pot fi purtate cu cizme peste genunchi pentru un stil elegant de toamnă.

Ce culori se poartă în sezonul de toamnă 2021?

La începutul anilor 2000 s-au bucurat de foarte multă popularitate și iată că acum, în sezonul de toamnă 2021, culorile puternice au revenit și sunt în plină forță. Pentru că am fost nevoiți să stăm în case luni de zile, moda din sezonul acesta dorește să se exprime printr-o explozie de culoare.

Designerii au îmbrățișat întreaga paletă cromatică, iar asta se observă peste tot, de la articolele vestimentare, blana artificială, accesorii precum o geantă shopper roșie sau o curea verde și până la încălțăminte.

Culoarea favorită din acest sezon este, fără îndoială, verdele. Se înrudește cu natura și cu elementele de exterior și revigorează pe loc. Fie că este un verde mentă, verde neon sau măsliniu, adăugați o gură de aer proaspăt în garderoba personală.

Dacă aveți nevoie de o modalitate rapidă de a vă înveseli ziua, puteți apela la un articol vestimentar verde sau la un simplu accesoriu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân