Manichiura cu oja neagră? Iată de ce ne place trendul #BlackNails.

29.11.2021
Manichiura cu oja neagră? Iată de ce ne place trendul #BlackNails.
Manichiura cu oja neagră

Welcome to the dark side! #BlackDress #BlackEyes #BlackMake-up #BlackNails. Începând cu eterna rochie neagră, continuând cu machiajul, parfumul și manichiura, e un must să recunoaștem că negrul seduce mereu. Ochii puternic conturați cu negru, buzele sau unghiile negre. Ne-au șocat, dar ne-au și atras instant. Pentru că negrul este elegant, unic, spectaculos. Manichiura cu oja neagră devine un obiectiv, un status, o dorință.

„Negrul, un clișeu? Nicidecum, afirmă Diana Marandiuc, Education Manager OPI România. „Negrul este o fereastră spre imaginar, este simplu și, totuși, atât de complicat, de divers. Fără negru, lumina nu ar mai fi la fel. Nu ar mai exista strălucire, nuanțe.”

Un lac de unghii negru este un accesoriu fashion, foarte cool, care completează un look. Îl pune în valoare. Gândește-te cum ar arăta o rochie roșie completată de o manichiură black nails?

O ojă neagră este densă, bogată în pigmenți, specială, și îți oferă o strălucire aparte. Pentru că negrul este puternic, intens, și mereu la modă.

Puține culori pot face o declarație în felul în care negrul o face. Este o nuanță adesea asociată cu puterea, rezistența și rafinamentul, așa că nu este de mirare că a inspirat manichiura. Este, de asemenea, culoarea care se potrivește cu tot ce ai în garderobă. În plus, se pretează bine și la diferite modele pe unghii, servind ca strat de bază.

Manichiura cu oja neagră face parte din instrumentarul de frumusețe a unei femei încrezătoare în sine, și în puterea sa de seducție. Negrul este la fel de elegant și la o adolescentă de 15 ani, dar și la o doamnă de 65 de ani. Pentru ca o astfel de manichiură oferă forță și magie purtătoarei sale.

Nu oricine poate și are curajul să poarte negru pe unghii. Însă cine îndrăznește, va descoperi un alt univers al farmecului personal, al misterului și al magnetismului.

Negrul e rafinat și atrage iremediabil privirile, atenția, pasiunea. Pentru că black nails sunt o emblemă a noii eleganțe.

Tags:
Mihaela Arsene
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ... citește mai mult
5 tendințe de coafură pentru iarnă
5 tendințe de coafură pentru iarnă
Cel mai nou articol Video:
Dr. Alina Gheorghe: importanța consultului oftalmologic la copii
Recomandări: