Parfumul pilula – l-ai inghiti pentru ca transpiratia sa-ti fie parfumata?

Swallowable Parfum, aduca parfumul pe care il inghitim, nu il pulverizam la suprafata pielii, este invoatia unui grup de cercetatori din Olanda.
  • Publicat:
Parfumul pilula - l-ai inghiti pentru ca transpiratia sa-ti fie parfumata?
Parfumul pilula - l-ai inghiti pentru ca transpiratia sa-ti fie prfumata?

Industria frumusetii a ajuns la un nou nivel, fara doar si poate un nivel la care nu ne-am fi asteptat. Mergand pe principiul „frumusetea vine din interior”, oamenii de stiinta au nascocit… parfumul care vine din interior!

Swallowable Parfum, aduca parfumul pe care il inghitim, nu il pulverizam la suprafata pielii, este invoatia unui grup de cercetatori din Olanda. Momentan, parfumul de afla in stare de proiect, insa parintii lui sunt foarte mandrii de realizarea lor. Acesta se vrea a fi o pilula care, odata ajuns in stomac si supusa proceselor metabolice va incepe sa elibereze molecule de parfum prin piele, in momentul transpiratiei.

Pe scurt, noul concept de parfum promite sa transforme transpiratia intr-o mireasma placuta. Si, pentru ca suntem cu totii unici din punct de vedere genetic, parfumul va avea note diferite, caracteristice fiecarei purtatoare.

„Swallowable Parfum este o capsula aromatica digerabila, care emite un miros unic prin transpiratie”, explica inventatoarea parfumului, Lucy McCrae. Sa speram ca in felul acesta persoanele care au probleme cu naduseala isi vor fi gasit, in sfarsit, salvarea? Ar avea cineva curajul sa ia acesta pilula pentru a-si modifica transpiratia?

Swallowable Parfum este cea de-a treia pilula din topul pilulelor neobisnuite care ne vor ajuta in viitor sa fim mai frumoase. Pe primele pozitii si aproape de a fi lansate pe piata se afla pilula SPF, care ne va proteja de ultraviolete din interior, si pilula care ne va ajuta sa scapam de parul alb, acest din urma produs fiind programat pentru lansare in anul 2015.


Citeste si:

Citeste si: Solutii pentru transpiratia excesiva

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân