Cum te ajută coaja de lămâie să îţi albeşti dinţii

Îţi doreşti dinţi albi şi strălucitori, dar nu vrei să arunci bani pe tratamente costisitoare? Există soluţii! Mai exact, patru metode naturale prin care poţi obţine zâmbetul mult visat, fără să treci pe la medicul dentist şi fără să cheltuieşti o avere.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum te ajută coaja de lămâie să îţi albeşti dinţii

Îţi doreşti dinţi albi şi strălucitori, dar nu vrei să arunci bani pe tratamente costisitoare? Există soluţii!

Mai exact, patru metode naturale prin care poţi obţine zâmbetul mult visat, fără să treci pe la medicul dentist şi fără să cheltuieşti o avere.

Să vedem în ce constau aceste tratamente naturiste pentru albirea dinţilor:

 

  • Clăteşte gura cu apă amestecată cu oţet din cidru de mere. Oţetul conţine agenţi de albire naturali care elimină petele de pe dinţi, însă trebuie evitată utilizarea prelungită a acestuia deoarece poate deteriora smalţul dinţilor.
     
  • Amestecă o linguriţă cu bicarbonat de sodiu cu puţină sare şi câteva picături de suc de lămâie, iar această pastă foloseşte-o pentru a-ţi peria dinţii ca în mod obişnuit. Clăteşte apoi bine cu apă iar rezultatele de vor vedea imediat. Procedura este indicată o dată pe săptămână.
     
  • Freacă dinţii cu partea albă a cojilor de portocale, lămâie sau banană (aceasta conţine ingrediente speciale care albesc în mod natural dinţii) şi clăteşte bine gura cu apă.
     
  • Căpşunile conţin enzime care albesc în mod natural dinţii. Prin urmare, taie o căpşună pe jumătate şi freacă dinţii pentru a elimina petele întunecate. Evită să repeţi această procedură în fiecare zi deoarece proprietăţile acide pot fi dăunătoare pentru smalţul dinţilor.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”