Rochii identice pe siluete diferite – cărei vedete îi stă mai bine?

Vedetele sunt în pană de inspiraţie. În ultima vreme, pare că starurile de la Hollywood au cam aceiaşi designeri preferaţi în materie de haine, altfel nu se explică de ce majoritatea apariţiilor pe covorul roşu sunt marcate de rochii identice.
  • Publicat:

În ultima vreme, pare că starurile de la Hollywood au cam aceiaşi designeri preferaţi în materie de haine, altfel nu se explică de ce majoritatea apariţiilor pe covorul roşu sunt marcate de rochii identice.

Se ştie că cele mai mari temeri ale vedetelor sunt: 1. Să nu fie prinse în ipostaze intime şi 2. Să nu aibă acelaşi outfit ca rivalele de platou.

Şi totuşi, de ce le e frică nu scapă, drept urmare paparazzii nu scapă nici o ocazie să surprindă şi cea mai mică greşeală de fashion a starletelor.

Mai jos îţi prezentăm o galerie foto cu astfel de exemple şi lăsăm la latitudinea ta să îţi dai cu părerea.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: