Rochii identice pe siluete diferite – cărei vedete îi stă mai bine?

Vedetele sunt în pană de inspiraţie. În ultima vreme, pare că starurile de la Hollywood au cam aceiaşi designeri preferaţi în materie de haine, altfel nu se explică de ce majoritatea apariţiilor pe covorul roşu sunt marcate de rochii identice.

În ultima vreme, pare că starurile de la Hollywood au cam aceiaşi designeri preferaţi în materie de haine, altfel nu se explică de ce majoritatea apariţiilor pe covorul roşu sunt marcate de rochii identice.

Se ştie că cele mai mari temeri ale vedetelor sunt: 1. Să nu fie prinse în ipostaze intime şi 2. Să nu aibă acelaşi outfit ca rivalele de platou.

Şi totuşi, de ce le e frică nu scapă, drept urmare paparazzii nu scapă nici o ocazie să surprindă şi cea mai mică greşeală de fashion a starletelor.

Mai jos îţi prezentăm o galerie foto cu astfel de exemple şi lăsăm la latitudinea ta să îţi dai cu părerea.

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă