Machiaj à la Gisele Bundchen

Se spune ca Gisele a fost remarcata intr-un restaurant McDonald's, in timp ce manca burgeri. De aici, pana la a ajunge cel mai bine platit manechin, a lipsit un singur pas.
  • Publicat:
Machiaj à la Gisele Bundchen

Se spune ca Gisele a fost remarcata intr-un restaurant McDonald’s, in timp ce manca burgeri. De aici, pana la a ajunge cel mai bine platit manechin, a lipsit un singur pas. Naturala, proaspata si intotdeauna suficient de braonzata, cu un zambet placut si un sarm incredibil, Gisele Bundchen este fara indoiala o femeie incantatoare a vremurilor noastre. Daca vrei sa ai un machiaj la fel ca al ei, urmeaza urmatorii pasi:

-Incepe prin a-ti curata pielea fetei cu o lotiune hidratanta. Tenul se va relaxa daca lasi sa patrunda lotiunea adanc, in piele.

-Aplica un fond de ten usor, fara grasime, cu ajotorul unui burete special. Stratul trebuie sa fie uniform intins pe fata, gat si partea de sus a umerilor, astfel incat sa acopere toate imperfectiunile pielii.

-Intinde cu varful degetelor un strat fin de fond de ten pe pleoape. Vei acoperi astfel cearcanele si vei oferi un aspect ingrijit si uniform intregului ten.

-Pudreaza zona obrajilor, fara sa incarci insa porii. Cea mai indicata este pudra-spuma, care hidrateaza fata si lasa porii sa respire. Pudra este baza ideala pentru aplicarea ulterioara a blush-ului.

-Folosind un burete special, aplica un blush de culoarea nisipului pe pometi, pornind din centru, si mergand catre tampla. Apoi aplica un nou strat de blush, de o nuanta un pic mai deschisa, de jur imprejurul primei aplicari. Pometii vor avea o aparenta lucioasa si fresh.

-Contureaza-ti ochii cu un creion maroniu, de culoarea cafelei. Nuanta aleasa trebuie sa fie in ton cu nuanta sprancenelor. Daca nu se potrivesc, poti aplica un creion  pentru sprancene, pentru a obtine asortarea dorita. Atentie insa! Linia de deasupra pleoapei trebuie sa fie cat se poate de fina pentru a semana cu stilul adoptat de Gisele.

-Cu un buretel oval pentru fard, aplica o urma aurie pe marginea pleoapei superioare, ca sa obtii un efect de umbra. Pe suprafata ramasa, aplica niste fard sidefat sau o pudra de ochi de culoarea perlei. Te poti ajuta de un betisor igienic  pentru urechi.

-Aplica doua straturi de mascara maron, nu foarte inchisa la culoare.

-Foloseste un lipliner pentru conturarea buzelor. Culoarea trebuie sa fie in ton cu nuantele pe care le-ai folosit pentru machiajul ochilor si a fetei. Apoi aplica un gloss de culoarea piersicii pe toata suprafata buzelor, pentru a oferi un aspect translucent.

 

Articol exclusiv online

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Totul despre modelling
Totul despre modelling
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: