Show incendiar prezentat de îngeraşii Victoria’s Secret – Galerie FOTO cu cele mai sexi femei din lume

Flirt între “îngeri”, trupuri perfecte, explozie de culoare, tinereţe şi costume de milioane de euro, aşa poate fi descrisă pe scurt prezentarea Victoria’s Secret 2013. Show-ul a fost înregistrat de postul de televiziune CBS şi va fi difuzat, pe 10 decembrie, în 180 de ţări.
21.11.2013

Flirt între “îngeri”, trupuri perfecte, explozie de culoare, tinereţe şi costume de milioane de euro, aşa poate fi descrisă pe scurt prezentarea Victoria’s Secret 2013.

Show-ul a fost înregistrat de postul de televiziune CBS şi va fi difuzat, pe 10 decembrie, în 180 de ţări.

Frumoasa balului a fost manechinul Candice Swanepoel, îngerul în vârstă de 25 de ani, care a prezentat, la Lexington Avenue Armory, în New York, sutienul-bijuterie în valoare de 10 milioane de dolari.

Încrustată cu 4.200 de pietre preţioase, extravaganta piesă de lenjerie intimă botezată “The Royal” a smuls ropote de aplauze din partea invitaţilor care au avut şansa să o vadă de aproape. Candice a mărturisit că este copleşită de emoţii înainte de a păşi pe scenă, dar îngerul Victoria’s Secret s-a descurcat admirabil în prezentare, au scris jurnaliştii de la Daily Mail.

La rândul ei, modelul brazilian Adriana Lima, unul dintre cele mai bine cotate manechine din lume, mămica a doi copii, şi-a afişat trupul fără cusur şi a făcut furori într-o ţinută cu pene roşii ca focul, asortată cu deja celebrele aripi de înger.

Pe lângă nume deja consacrate, pe podium şi-a făcut apariţia şi faimosul model Cara Delevingne.  Iată ce a declarat supermodelul de 21 de ani pentru „USA Today”:
„Îmi doresc să nu las prea multă piele la vedere, să nu cad şi să arăt exact ca un înger care defilează pe podium”.

Carei i s-au alăturat pe podium Jourdan Dunn, cea mai bună prietenă a sa, dar şi Toni Garrn, iubita lui Leonardo DiCaprio. Iar Behati Prinsloo, modelul de 24 de ani, a fost admirată şi încurajată de logodnicul său, Adam Levine.

Adriana Lima a uimit audienţa afirmând că mănâncă tot ce-şi doreşte. Însă apoi a făcut o completare: „doar că sunt foarte atentă la porţii, nu exagerez. Totuşi, nu am reuşit să fac atât de multă mişcare precum mi-aş fi dorit, asta din cauza programului încărcat dar şi a copiilor. Însă m-am axat pe ceva care-mi face plăcere: boxul”.

Alessandra Ambrosio ne-a confirmat că nu este uşor să fii supermodel. Pe lângă alimentaţia echilibrată şi rutina zilnică de exerciţii fizice, frumoasa braziliancă a declarat că se pregăteşte deja de ceva vreme pentru show:  „Am mare grijă de pielea mea. Pe lângă hidratare şi exfoliere, am folosit un spray bronzant, pentru a obţine acea pielea sărutată de soare”.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Aplică inteligent rujul roşu!
Aplică inteligent rujul roşu!
Recomandare video
Dr.Raluca Oprea: cum poți afla dacă ai ficat gras