Show incendiar prezentat de îngeraşii Victoria’s Secret – Galerie FOTO cu cele mai sexi femei din lume

Flirt între “îngeri”, trupuri perfecte, explozie de culoare, tinereţe şi costume de milioane de euro, aşa poate fi descrisă pe scurt prezentarea Victoria’s Secret 2013. Show-ul a fost înregistrat de postul de televiziune CBS şi va fi difuzat, pe 10 decembrie, în 180 de ţări.

Flirt între “îngeri”, trupuri perfecte, explozie de culoare, tinereţe şi costume de milioane de euro, aşa poate fi descrisă pe scurt prezentarea Victoria’s Secret 2013.

Show-ul a fost înregistrat de postul de televiziune CBS şi va fi difuzat, pe 10 decembrie, în 180 de ţări.

Frumoasa balului a fost manechinul Candice Swanepoel, îngerul în vârstă de 25 de ani, care a prezentat, la Lexington Avenue Armory, în New York, sutienul-bijuterie în valoare de 10 milioane de dolari.

Încrustată cu 4.200 de pietre preţioase, extravaganta piesă de lenjerie intimă botezată “The Royal” a smuls ropote de aplauze din partea invitaţilor care au avut şansa să o vadă de aproape. Candice a mărturisit că este copleşită de emoţii înainte de a păşi pe scenă, dar îngerul Victoria’s Secret s-a descurcat admirabil în prezentare, au scris jurnaliştii de la Daily Mail.

La rândul ei, modelul brazilian Adriana Lima, unul dintre cele mai bine cotate manechine din lume, mămica a doi copii, şi-a afişat trupul fără cusur şi a făcut furori într-o ţinută cu pene roşii ca focul, asortată cu deja celebrele aripi de înger.

Pe lângă nume deja consacrate, pe podium şi-a făcut apariţia şi faimosul model Cara Delevingne.  Iată ce a declarat supermodelul de 21 de ani pentru „USA Today”:
„Îmi doresc să nu las prea multă piele la vedere, să nu cad şi să arăt exact ca un înger care defilează pe podium”.

Pagina 1 din 2
Aplică inteligent rujul roşu!
Aplică inteligent rujul roşu!