Lavinia Pârva pasionată de măştile hand made

Un interviu despre stilul ei de viaţă, despre ritualuri de îngrijire şi produse de machiaj ce nu-i lipsesc din geantă.
  • Publicat:
Lavinia Pârva pasionată de măştile hand made

Adepta unui stil de viaţă sănătos şi a măştilor home-made, artista ne-a împărtăşit secretul părului ei de abanos şi ce nu-i lipseşte niciodată din geantă.

Care este ritualul tău de frumuseţe după o săptămână agitată?

Îmi fac măşti naturiste cu miere sau argilă, sunt adepta tratamentelor pe care le poţi face acasă şi nu apelez prea des la tratamentele cosmetice din saloane. Dintre toate, îmi place masca pe bază de avocado pe care o pot prepara în 5 minute. Beneficiile sunt numeroase: hidratează, reduce ridurile şi încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii, creşte nivelul de colagen, redându-i astfel elasticitatea şi fermitatea.

Pasiunea pentru tratamentele home-made este moştenită sau e ceva dobândit în timp?

Moştenită! De mică, mama mi-a arătat beneficiile tratamentelor pe care le poţi face în casă şi am ajuns să am încredere în ele, plus că niciodată nu dau greş. Mama mea îşi prepara acasă tot felul de măşti şi ea mi-a explicat ce face fiecare ingredient şi cum trebuie să le folosesc încă din perioada adolescenţei.

Ce produse nu lipsesc niciodată din geanta ta?

Pudra, blush-ul şi eyeliner-ul. Sunt produsele cu care îmi pot face un retuş rapid oriunde aş fi. Îmi place să mă machiez singură, aşa că apelez la specialişti doar la evenimente importante, în rest abordez un look foarte natural, pe care mi-l pot face singură.

Cum ţi-ai descrie stilul de viaţă?

Unul sănătos. Niciodată nu mă culc tarziu, am mese la ore regulate, fac sport de două ori pe săptămână cel puţin, plus repetiţiile pentru concert. Alimentaţia mea este destul de strictă, dar eu m-am obişnuit aşa şi nu mi se pare deloc imposibil: grătare, salate, supe.  

De când te-ai lansat ai părul ca abanosul. Este culoarea ta sau te vopseşti?

Eu sunt brunetă, dar folosesc un nuanţator de la Loréal pentru luciu şi atunci culoarea pare mai intensă. Tratamentul preferat pentru păr este uleiul de argan, o dată pe săptămână îl aplic la rădăcini şi masez uşor, astfel asigurându-mă că părul meu va creşte sănătos.

Sursă foto: arhiva personală. Articol apărut în revista InStyle

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Aylin Cadîr, artista desăvârşită
Aylin Cadîr, artista desăvârşită
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: