Prin ce schimbări uluitoare a trecut Gina Pistol de la debutul în TV și până la rolul de mamă

  • Publicat:

Este mereu prezentă în topul celor mai sexy femei din România, reușind să surprindă cu fiecare apariție, dar nu se sfiește nici să recunoască faptul că nu a arătat mereu așa. Gina Pistol, căci despre ea vom vorbi azi, a avut un debut fulminant în lumea showbizz-ului, iar astăzi este o mamă împlinită.

Gina Pistol: evoluție de la debutul pe sticlă și până la rolul de mamă

A debutat în televiziune la vârsta de doar 20 de ani atunci când a acceptat să pozeze în Playboy, devenind astfel extrem de cunoscută.

Au urmat, desigur, și câteva relații amoroase care i-au marcat ascensiunea și i-au pecetluit drumul spre celebritate, însă frumoasa blondină, spre deosebire de alte vedete de la noi, a căutat întotdeauna să mențină discreția în ceea ce privește viața sa personală.

Cunoscută în toată România pentru formele sale apetisante și aparițiile de senzație de la tv, Gina Pistol a avut o evoluție în carieră destul de rapidă am spune, având în vedere că provine dintr-un oraș mic de provincie.

Cu mult timp înainte să-l cunoască pe Smiley, aceasta avea o înfățișare cu totul diferită față de cea de acum. Vedeta era tot blondă, însă prefera șuvițele, era tunsă scurt, buclele fiindu-i încărcate de fixativ, se machia mai strident și avea și câteva kilograme în plus.

Și cum nu avea o situația materială foarte bună, cum chiar ea declara la vremea aceea, se îmbrăca cu ce avea. Hainele turcești, ușor demodate îi alcătuiau Ginei ținutele de zi cu zi.

Aparițiile sale erau atunci lipsite de substanță, carisma și senzualitatea scoțând-o din anonimat. A mizat mereu pe ținute feminine și sexy, însă nu a căutat să șocheze, acesta fiind și secretul ei în materie de vestimentație.

Astăzi, la cei 42 de ani, vedeta demonstrează că de multe ori ‘less is more’ astfel că reușește să impresioneze internauții cu fiecare apariție. Prin asocierea unor piese statement clasice, aceasta reușește să contureze un stil curat, fresh, în acord total cu vârstă și statutul său.

Este evident că o prind stilurile glam și boho chic, astăzi mai marii critici de modă aplaudându-i evoluția stilistică.

Citește și: Schimbările extraordinare prin care a trecut Catrinel Marlon. Modelul arată și azi ca la 20 de ani!

Cât despre schimbările de natură estetică ce au venit odată cu evoluția în tv, Gina nu a negat niciodată intervențiile reale pe care le-a suferit pentru imaginea impecabilă pe care o vedem azi. Mai exact, ea a trecut prin nu una, nu două, ci patru intervenții de rinoplastie. Intervenții pe care le-a regretat ulterior, întrucât din cauza multiplelor modificări la nas, nările i s-au îngustat atât de tare că blonda a început să aibă dificultăți de respirație.

Însă, Gina nu s-a oprit aici. Și-a mărit și bustul ulterior. În 2009, aceasta a mai luat o decizie nu neapărat inspirată, aceea de a folosi silicon pentru augmentarea buzelor, efect de care nu doar că a fost profund nemulțumită la nivel estetic, dar a și avut de pătimit în urma procedurii. Iar ultima intervenție de care știm noi, cel puțin, a fost cea de blefaroplastie, corecția surplusului de piele de la nivelul pleoapelor.

A devenit mama unei fetițe. Azi, Josephine are doi ani

Tot acest chin a fost direct proporțional cu succesul, căci astăzi Gina arată mai bine ca oricând, se simte mai bine ca oricând! Unde mai pui că este și mămica unei fetițe de doi anișori și este într-o formă de invidiat!

Chiar dacă în timpul sarcinii a acumulat kilograme în plus, ei bine, cu un program strict, mult sport, o dietă echilibrată și multă ambiție, Gina a dat jos kilogramele și celulita care îi dădeau bătăi de cap. Iar azi, arată senzațional!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: