Alexandra Stan și schimbările uluitoare prin care a trecut în ultimii ani

  • Publicat:

Diva este una dintre puținele artiste din România care au reușit să obțină recunoaștere mondială. Alexandra Stan, căci despre ea vom vorbi azi, și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul „Lollipop Parăm Pam Pam”. De atunci cariera ei a fost într-o continuă ascensiune, piesele sale auzindu-se la radio-urile din Franța, Spania, Italia, UK iar de curând, solista a cunoscut notorietatea și în Japonia.

Alexandra Stan: evoluție de la debutul în carieră și până în prezent

Cine s-ar fi gândit vreodată că tânăra care provine dintr-o familie din localitatea Valul lui Traian va ajunge star internațional?

Vedeta a apărut pentru prima oară în cadrul unui reality-show intitulat „Mamaia te face vedetă”, difuzat pe un post TV de pe litoral, iar apoi în 2009, a participat la un festivalul din Mamaia, plecând de acolo cu două premii și distincții de Miss, respectiv „Miss Bronz” și „Miss Plaja”.

Cu șuvițe blonde și tunsă-n scări, machiată strident și cu un zâmbet larg, dar timid – așa avea să își facă apariția Alexandra în lumina reflectoarelor. Dar, de acolo și până la celebritate, românca avea să muncească pe brânci.

Cu toate aceatea, Alexandra nu a uitat de unde a plecat, și-a asumat mereu trecutul, dar și primele gafe bifate la debut. Din punct de vedere vestimentar, desigur!

Vedeta nu avea pe atunci o cultură bogată din punct de vedere stilistic. Ținutele lipsite de nuanță și piesele alese complet în antiteză își aveau loc cel mai des în garderoba sa.

La începuturi, Alexandra pășea timid în fața camerelor, era îmbrăcată doar viu și colorat, însă fară pic de stil.

Citește și: Alexandra Stan în adolescenţă – vezi ce frumoasă şi talentată era şi pe atunci!

Alexandra Stan este de nerecunoscut în prezent

Astăzi, este de-a dreptul un trend setter. Are un stil de viață dinamic, călătorește în toată lumea și are un curaj nebun atunci când vine vorba de schimbări de look. Are un stil dezinvolt, iar aparițiile sexy sunt un MUST pentru ea și publicul său. Și-a consolidat, puțin câte puțin, statutul de fashion icon în România.

Artista adopta adesea ținute extrem de creative ce poartă de cele mai multe ori semnătură designerilor români.

Debordează atât de senzualitate, cât și de multă inocență. Se mândrește cu un corp perfect și un chip angelic, fără să fi avut nevoie de operații estetice sau de intervenții de niciun fel, ci doar de câteva trucuri care ajută în primul rând sănătatea, iar mai apoi pielea și trupul, spune chiar ea. Ca de pildă sportul făcut regulat, mâncatul cumpătat, dar și hidratarea.

Mai mult, este una dintre puținele vedete care a decis să renunțe la unul dintre cele mai iubite trucuri de frumusețe: machiajul! Artista a dezvăluit recent că a renunțat la make up și că apelează la produsele cosmetice doar atunci când e imperios necesar. A mărturisit că se simte bine în pielea ei cât mai naturală: cu chipul neatins de pensule, cu sânii mai mici decât ai multor vedete, cu nasul proeminent. O raritate, ce e drept, în showbizz-ul românesc și nu numai!

Citește și: Alexandra Stan, desemnată una dintre cele mai frumoase femei din lume GALERIE FOTO

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: