Bianca Patrichi, schimbare radicală de look la întoarcerea de la Survivor

  • Publicat:

Bianca Patrichi a revenit în România după eliminarea de la Survivor și a simțit nevoia unei schimbări. Coregrafa s-a tuns și s-a vopsit, iar rezultatul este unul spectaculos, Bianca fiind de nerecunoscut.

Bianca Patrichi a apelat la o schimbare de look

Imediat ce s-a întors în țară, concurenta de la Survivor România a simțit nevoia să își facă o schimbare majoră de look. Aceasta s-a tuns și s-a vopsit blond: „Schimbare de look check. Nu pot să zic decât „uauu”. Nu mai sunt obișnuită cu fata asta pe care o văd acum”, a scris Bianca Patrichi pe Instagram, după vizita la salonul de înfrumusețare.

Potrivit Cancan, pentru fiecare săptămâna petrecută în Republica Dominicană, fosta Faimoasă a primit câte 1000 euro. Astfel, aceasta s-a întors după 16 săptămâni cu nici mai mult nici mai puțin de 16.000 euro.

După rezultatul voturilor, Bianca Patrichi și-a impus să nu plângă și le-a spus tuturor că pleacă fără regrete.

„Am promis că nu mai plâng, încerc să îmi menţin emoţiile undeva mai jos de gât! Ce pot să zic? Felicitări! Şi ne vedem în maximum 4 săptămâni, abia aştept să îi văd pe toţi. M-am tot gândit dacă am regrete, nu am! Vreau să ies fără regrete, cred că am dat tot ce am avut, am arătat tot ce am avut mai bun. Mă bucur că a rămas Krişan, bravo! Asta arată că lucrurile sunt făcute aşa cum trebuie.

Am luptat mult să schimb, la mine, îmi era teamă că nu o să pot face faţă acestui show. Sunt mândră că am ajuns până aici! Sunt în top 3, am ajuns într-un punct departe, am făcut ceva bine, clar. Am înţeles că trebuie să îţi exprimi părerile, în loc să le ţii în tine şi să fie tensiuni. M-a întărit foarte tare această experienţă, aveam nevoie de ea! De asta am fost aici, zic eu”, a spus Bianca Patrichi înainte de a părăsi competiția.

Citește și: Dan Cruceru: cum a slăbit 6 kilograme într-un timp foarte scurt

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: