Cum s-a schimbat Anna Lesko de la debutul în muzică și până în prezent

  • Publicat:

Acum este o cântăreață plină de stil și de vigoare! Ținutele și aparițiile sale fac deliciul publicului și atrag admirația stiliștilor autohtoni. Dar cine era Anna Lesko la debutul său muzical? Și cine a propulsat-o în lumina reflectoarelor?

Anna Lesko: evoluție de la debutul în muzică și până astăzi

Anna Lesko este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase și mai talentate artiste de la noi. Piesele sale sunt cunoscute de întreaga țară pentru stilul efervescent în care acestea sunt interpretate.

Și-a cucerit fanii cu accentul său, dar și prin înfățișarea îndrăzneață și prin modul incredibil prin care reușește să ridice sala în picioare în timpul concertelor.

Iată cum arăta Anna Lesko în anii ‘90 atunci când avea să se îndrăgostească de unul dintre cei mai mari crai ai țării de la acea vreme, nimeni altul decât Irinel Columbeanu. În vârstă de numai 17 ani, îmbrăcată în blugi și ușor timidă, așa avea să apară Anna la brațul prosperului om de afaceri.

Prin prisma relațiilor și influenței sale de la acea vreme, Irinel Columbeanu a fost cel care a ajutat-o pe Anna să se lanseze în industria muzicală. Astfel, ea a debutat în anul 2002 cu celebra piesă „Ard în flăcări” și de atunci a abordat o imagine complet diferită de cea obișnuită.

A ieșit în față cu costume de scenă cu influențe rusești, a gândit un concept complet inedit pentru coregrafie, a știut mereu să se reinventeze și a ajuns astfel să rămână fruntașă în topul celor mai buni artiști din țară noastră.

Frumoasa tânără din Chișinău și-a schimbat mult stilul de-a lungul timpului. Dacă înainte își purta părul scurt, ondulat și într-o nuanță închisă, acum are șuvițe blonde și abordează un look mult mai lejer.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Cât despre schimbările fizice prin care a trecut, este mai mult decât evident faptul că în urmă cu mulți ani nu avea un bust generos, fapt ce a dat curs speculațiilor că ar fi apelat la ajutorul bisturiului pentru implanturi cu silicon.

Prin 2012 nega acest aspect, însă în cele din urmă a fost limpede pentru toată lumea că focoasă blondă a pășit clinicile mai multor doctori esteticieni nu numai pentru mărirea bustului, ci și pentru îmbunătățiri la nivelul feței: buze, pomeți sau riduri de expresie.

Astăzi, Anna Lesko arată mai bine ca oricând

Artista arată incredibil de bine la cei 44 de ani și este într-o formă fizică de invidiat. Reușește să își mențină silueta de ani de zile și are curajul să se afișeze în ținute sumare care îi pun în valoare trupul atent lucrat la sală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Garderoba frumoasei Anna fascinează și cei mai riguroși stiliști și critici de modă! O combinație eclectică de nou și tradițional, de simplu și încărcat, de jucăuș și matur – acesta este stilul #AnnaLesko!

Dacă ținutele de zi ale Annei se situează într-o zona mai temperat-lejeră, ei bine, garderoba de scenă dezvăluie un întreg univers creativ, iar fiecare piesă poartă amprenta artistei.

Inspirația tradițională rusească și ucrainiană, elementele împrumutate din show-urile burlesque reușesc să îi contureze focoasei blondine un stil unic, recognoscibil cu fiecare apariție a sa.

Citește și: Alexandra Stan și schimbările uluitoare prin care a trecut în ultimii ani

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: