Julia Chelaru a avut parte de o schimbare radicală: „Mi-am dorit foarte mult o procedură subtilă dar care să aducă o diferenţă“

  • Publicat:

Julia Chelaru este astăzi o prezență discretă în showbizz-ul românesc. Și pentru că vrea să arate mereu impecabil, fosta solistă a trupei Exotic a trecut pe la cabinetul medicului estetician pentru a-și face câteva ajustări. Iată ce a ieșit!

Julia Chelaru, schimbare majoră de look

După ce a dat jos câteva kilograme, Julia a decis că este timpul pentru o nouă schimbare benefică. Astfel, artista a pășit pragul unei clinici unde a avut parte de mai multe proceduri estetice.

Aceasta a apelat la reconturare mandibulară, volumizare pomeți și corectarea bărbiei.

“Mi-am dorit foarte mult o procedură subtilă, dar care să aducă o diferenţă, cu subliniere a liniei mandibulei mai proeminentă. O schimbare de look fresh cu obrajii întineriţi și tenul proaspăt“, a declarat frumoasa blondă într-un interviu recent.

Tot artista mai susține și faptul că o procedură executată corect trebuie să te facă să arăți și să te simți mai bine, fără să se observe neapărat că s-a intervenit chirurgical sau non-invaziv.

Citește și: Raluca Bădulescu face contouring fără operație. Ce și-a făcut la mandibulă

„Full face”, cea mai cerută procedură în rândul vedetelor și nu numai

Procedura la care a apelat vedeta se numește „full face” și implică mai multe intervenții estetice, atent executate în decursul a o oră și jumătate.

„Julia Chelaru a optat pentru reconturarea mandibulară cu acid hialuronic. Această procedură este nechirurgicală și constă în injectarea de acid hialuronic în zonele mandibulare. În acest fel conturul facial se îmbunătățește. Tenul cântăreței arăta mai ferm și mai tânăr.

Cea de-a treia intervenţie a fost de corectare bărbiei cu acid hialuronic, metodă de modelare în scopul îmbunătăţirii aspectului porţiunii inferioare a feţei, echilibrării şi restabilirii proporţiilor feţei atât la vederea din faţă cât şi la cea din profil. În general, efectele acestei proceduri durează între șase și 12 luni, în funcție de tipul și cantitatea de acid hialuronic pe care am utilizat-o”, a spus Klara Băncilă, medicul care s-a ocupat de schimbarea Juliei.

Citește și: Dr. Leventer: “Injectarea în scop estetic trebuie făcută doar în cabinete medicale omologate pentru aceste proceduri, altfel apar riscuri”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: