Raluca Bădulescu face contouring fără operație. Ce și-a făcut la mandibulă

Și-a dorit să aibă mandibula mai bine conturată, cu piele mai fermă, și a recurs astfel la o procedură de face contouring fără operație.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Raluca Bădulescu face contouring fără operație. Ce și-a făcut la mandibulă
Raluca Bădulescu face contouring fără operație. Ce și-a făcut la mandibulă

Raluca Bădulescu și-a propus să revină pe micile ecrane cu un look fresh, astfel că a apelat la medicul ei chirurg estetician pentru a îmbunătăți un detaliu estetic. Mai exact, și-a dorit să aibă mandibula mai bine conturată, cu piele mai fermă, și a recurs astfel la o procedură de face contouring fără operație. Rezultatul este excepțional și, îmbinat cu proceduri antirid pe bază de toxină botulinică îi oferă vedetei un look întinerit cu cel puțin 15 ani.

„Am spus dintotdeauna că îmi place să arăt bine, să mă simt bine atunci când mă uit în oglindă, și mă îngrijesc de mine în acest sens, merg la tratamente minim invazive pentru că, să recunoaștem, de la o vârstă, doar acestea au efect. Norocul meu este că am un medic estetician foarte, foarte bun, care lucrează excelent și știe ce să fac pentru a avea rezultate naturale. De ceva timp mă deranja faptul că linia mandibulară nu mai era fermă, pielea se lăsase, ca și cum aveam gușă, mai ales după ce am slăbit ceva kilograme.

Domnul doctor Iancu Morad mi-a recomandat Face Contouring, o procedură minim-invazivă pe care o urmează vedete mari din America. Mi-a făcut câteva injecții fine de-a lungul mandibulei și aproape instant s-a văzut un efect de lifting și mandibula a devenit perfect conturată, așa cum o aveam în adolescență. Este pur și simplu genial că se întâmplă acest lucru fără operație, anestetie sau perioadă de recuperare. Să îi dea Dumnezeu sănătate domnului doctor Morad că reușește să lucreze atât de bine și că mă temperează atunci când vin cu fel și fel de fixații. Știe când e prea mult și mereu echilibrează situația, iar asta înseamnă să fii un medic bun”, declară Raluca Bădulescu.

Cum se realizează Face Contouring

Remodelarea conturului mandibular este una din cele mai în vogă proceduri estetice minim-invazive din România în 2021. Intervenția a căpătat o popularitate impresionantă, după ce multe vedete de peste ocean au declarat că au efectuat-o, surorile Kardashian fiind cele care au dat startul acestui trend la nivel mondial.

Intervenția are scopul de a elimina depozitele adipoase, gușa sau bărbia dublă și de a reface conturul mandibular, accentuând și întinerind trăsăturile feței, fără a fi nevoie de operație, anestezie sau perioadă de recuperare.

Odată cu trecerea anilor, nu doar pielea să lasă, ci și linia mandibulară. Trăsăturile încep să nu mai fie așa de ferme cum erau odată. Se pierde linia dintre unghiul madibular și menton, și obținem un aspect de față căzută, îmbătrânită. Din fericire, medicina estetică neinvazivă evoluează și avem acum posibilitatea să obținem linia mandibulei mai pronunțată, ca în tinerețe, bineînțeles, fără bisturiu. Avem posibilitatea unui tratament injectabil cu acid hialuronic sau cristale de calciu. Acesta din urmă este un produs echivalent cu acidul hialuronic, dar mult mai concentrat și oferă o posibilitate mult mai mare de întindere a pielii. Tratamentul este minim invaziv și dă un aspect de chip mai suplu, înfrumusețează profilul și pune în valoare trăsăturile pacientei„, declară medicul Iancu Morad.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc