Olivia Munn, rutina în 5 pași pentru un ten fără probleme, la 40 de ani

Olivia Munn a povestit pentru Women's Health că a încercat multe produse până a ajuns să găsească ce i se potrivește.
  • Publicat:
Olivia Munn, rutina în 5 pași pentru un ten fără probleme, la 40 de ani
Foto: shutterstock

Olivia Munn este una dintre cele mai cunoscute actrițe. Mulți o știu din producții precum X-Men, Ocean’s 8 sau New Girl, iar pielea ei întotdeauna arată impecabil. Să mai spunem că are 40 de ani, iar rutina de îngrijire a fost creată de ea, nu de specialiști? Vedeta a povestit pentru Women’s Health că a încercat multe produse până a ajuns să găsească ce i se potrivește. Acum nu numai că se bucură de un ten perfect, dar îi și face plăcere să urmeze rutina zilnică.

Pașii de îngrijire ai pielii pe care îi urmează sunt simpli și eficienți. Și doar cinci la număr. Dimineața, de exemplu, își curăță tenul, folosește un toner, un serum pentru luminozitate și protecție solară, informează People. Pe timpul nopții pașii sunt aceiași, dar în loc de protecție solară folosește o masă.

Olivia Munn: nu mă culc niciodată fără să-mi curăț tenul

Șervețelele demachiante sunt nelipsite de lângă pat și nu sare peste acest pasi oricât de obosită ar fi. Întotdeauna îți face timp să-și curețe tenul și să aplice o cremă hidratantă.

Bea multă apă

Actrița consumă trei litri de apă pe zi, iar pentru a se motiva să rămână fidelă acestui obicei sănătos folosește sticle de jumătate de litru pe care le poartă după ea.

„Ai nevoie de apă dacă vrei să ai un look întinerit și pentru a-ți lubrifia articulațiile și fața. Ai nevoie și de acid hialuronic ca apa să ajungă în piele. Pentru asta am încercat diferite vitamine care sunt parte din sistemul acidului hialuronic”, a povestit vedeta pentru Byrdie.

Urmează o dietă potrivită pentru tenul ei

În 2019, Olivia Munn a fost diagnosticată cu fibromialgie, o boală autoimună, ceea ce a făcut-o să acorde mai multă atenție alimentației pe care o are.

„Am început să mănânc fără gluten, nu mai consum produse lactate și am, renunțat la toate produsele pe care obișnuiam să le consum zilnic”, a explicat actrița pentru People.

Rutina de îngrijire, mai importantă de cât machiajul

Este conștientă de rutina pe care o are și ce impact are asupra pielii ei, tocmai de aceea face acest research pentru a găsi un echilibru pentru ceea ce funționează pentru corpul ei.

„Consider că dacă pielea arată bine, este un prim pas pentru orice machiaj”, a pus vedeta într-un interviu pentru Byrdie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: