Dieta reginei Letizia. Are 50 de ani şi 51 de kilograme

Află cum arată dieta reginei Letizia: ce mănâncă, ce bea, ce gustări consumă şi ce alimente evită.
  • Publicat:

Regina Letizia a Spaniei este una dintre cele mai elegante prezenţe din întreaga lume şi nu doar pentru garderoba pe care o deţine, ci şi pentru înfăţişarea ei lipsită de cusur. Bineînţeles, pentru a arăta atât de bine şi pentru a avea un ten peste care nici nu se vede trecerea anilor, Majestatea Sa urmează un regim special care o ajută să-şi păstreze silueta la 51 de kilograme.

Soţia Regelui Felipe al VI-lea, în vârstă de 50 de ani, este o mare iubitoare a dietei Perricone, care se concentrează pe starea interioară de bine şi încurajează consumul de alimente care reduc inflamaţiile. Dieta a fost creată de medicul dermatolog Nicholas Perricone, care conţine de asemenea numeroase proprietăţi anti-aging şi este benefică pentru sănătatea pielii.

Dieta Perricone se clasează în rândul celor mai sănătoase diete din lume, deoarece se concetrează mai mult pe starea de bine a organismului decât pe scăderea în greutate.

Cum arată dieta reginei Letizia?

Dieta Perricone gravitează în jurul alimentelor bogate în nutrienţi şi proteină slabă, informează Everyday Health. Peşte precum somonul, care este bogat în acizi graşi omega-3, ar trebui să fie consumat în abundenţă, la fel şi alimentele bogate în antioxidanţi precum fructele de pădure. Un mic dejun sănătos ar arăta în felul următor: un smoothie proaspăt, urmat de o omletă din albuş de ou şi somon afumat. Salatele, legumele la grătar şi peştele gătit sunt recomandate pentru prânz şi cină.

Ce bea regina Letizia?

Persoanele care urmează dieta Perricone sunt încurajate să bea până la 3L de apă pe zi, ceea ce înseamnă mai mult de 12 pahare de apă. De asemenea, ceaiul verde este recomandat datorită proprietăţilor sale antioxidante, în timp ce alcoolul este complet exclus.

Ce gustări serveşte regina Letizia?

Printre gustările sănătoase pe care regina Spaniei le consumă se numără alunele, iaurtul slab, merele verzi, fructele de pădure şi măslinele. Toate acestea fac parte din regimul alimentar Perricone.

Ce alimente evită regina Letizia?

Din păcate, iubitorii de carbohidraţi vor fi nevoiţi să renunţe la zahărul rafinat, grăsimile saturate, pâine, paste, carne de vită şi brânza grasă.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Boala de reflux gastroesofagian: ce presupune diagnosticul?