Prima Doamnă a României, apariție inedită în prima zi de școală. Carmen Iohannis a strălucit într-o rochie semnată Eli Lăslean

  • Publicat:

Soția președintelui Klaus Iohannis a participat, ca în fiecare an, la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Aceasta a ales să poarte o rochie turcoaz, care i-a pus în evidență silueta, accesorizând întreaga ținută cu ochelari de soare și pantofi și geantă de culoare nude.

Prima Doamnă a României a purtat o rochie semnată Eli Lăslean

Eli Lăslean, designerul preferat al Primei Doamne, care se și ocupă meticulos de fiecare apariție a acesteia de mai bine de 7 ani, a dezvăluit cum a ales superbul model de rochie:

„Nu este pentru prima dată când Prima Doamnă a României alege să poarte în prima zi de școală o ținută creată de mine. În ultimii 7 ani, am avut bucuria și onoarea de a crea pentru doamna Carmen Iohannis zeci de ținute, pentru diverse evenimente, de la începerea școlii și până la întâlnirile oficiale ale Președintelui României. Anul acesta, Prima Doamnă a ales o rochie de culoarea aqua vivace, dintr-un brocard cu elastan. Prima Doamnă preferă, întotdeauna, o linie simplă, îmi atrage atenția de fiecare dată. Această rochie a fost realizată exact în acest sens. Am abordat o simplitate studiată și o linie clasică, așa cum îi place Primei Doamne. E propunerea mea. I-am propus două ținute, iar aceasta a fost ținuta aleasă”, a declarat Eli Lăslean.

Întrebată dacă i-a fost dor de elevii săi, Carmen Iohannis a răspuns numaidecât: DA! Și a zâmbit.

După ce a stat câteva minute de vorba cu jurnaliștii, Prima Doamnă s-a dus către elevi, i-a îmbrățișat și împreună au făcut o fotografie pe care a postat-o pe contul său de Facebook.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: