Schimbările extraordinare prin care a trecut Catrinel Marlon. Modelul arată și azi ca la 20 de ani!

  • Publicat:

Dacă mai aveți nevoie de încă o dovadă că româncele noastre fac furori în lume cu frumusețea sau talentul sau dezinvoltura lor, ei bine, Catrinel Marlon poate constitui astăzi proba perfectă!

Catrinel Marlon: evoluție de la debutul său și până în prezent

S-a perfecționat continuu, a riscat mai mult ca oricine, a iubit și a suferit, iar acum poate fi considerată un model de „AȘA DA!”

În vârstă de 37 de ani, Catrinel Marlon – fosta Menghia, se poate lăuda cu o carieră înfloritoare. Își împarte viața între România, Italia – acolo unde și-a întemeiat o frumoasă familie și New York, acolo unde își onorează contractele încă în plină desfășurare.

La doar 16 ani, avea să fie descoperită de către criticul de modă Alin Gălățescu, cel care a și propulsat-o în lumea exuberantă a modei. Pe vremea aceea, era doar o puștoaică necunoscută din Iași, sfioasă și deloc sigură pe ea.

Tot atunci l-a cunoscut și pe Răzvan Fodor, prima ei dragoste. El – șarmant, deja faimos, ea – tânăra, frumoasă și dornică de afirmare. Relația lor nu avea să dureze, astfel că la doar 3 ani distanță, Catrinel era deja surprinsă pe străzile New York-ului, afișând o postură lejeră și pășind către celebritate. Cu pași timizi, dar siguri! Ipostaza ne-o dezvăluia pe Catrinel la vremea aceea îmbrăcată în jeanși, pulover pe gât și geacă de piele, iar părul îl avea strâns simplu într-o coadă. Însă, la fel de seducătoare.

Și dacă la debutul său afișa un stil vestimentar ușor provincial sau chiar banal, fără o identitate propriu-zisă, în ani, superba actriță și model s-a cizelat, s-a rafinat, reușind astăzi să fie o apariție fără cusur. Și nu numai asta, ci să și facă cinste României în afară granițelor. Contractele de imagine cu marile case de modă, dar și cu cele mai celebre branduri au început să curgă, pozitionand-o pe frumoasă brunetă printre cele mai bine cotate modele feminine din lume.

Revenind la vestimentație, stiliștii au numai cuvinte de laudă la adresa brunetei. Azi actrița afișează look-uri dintre cele mai lejere, fresh, impecabile! Acestea venind accesorizate cu vitalitate, feminitate și charismă.

Cât despre schimbările stilistice radicale, putem spune că modelul nu prea a suferit multe. În vara anului 2015 și-a vopsit șuvițele blond, însă această schimbare nu avea să țină mai mult de-o vara, cum spune cântecul. Astfel că celebrul top model a redevenit la culoarea sa naturală, cea care a și consacrat-o și cu care a făcut furori în toate pictorialele și pe toate podiumurile de modă din lume.

Cât despre schimbări fizice, bruneta a arătat demențial încă din tinerețe, sublim arată și acum la vârstă de 37 de ani. Tonifiată, plină de mușchi și de viață, se menține impecabil datorită rutinii sportive de la care nu se abate nicicum.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catrinel Marlon 🌸 (@catrinelmarlon)

Astăzi este mama unei fetițe, Caroline Léon

Mama unei fetițe, căci Catrinel Marlon este și mamă, vă vine sau nu să credeți, aceasta nu a avut probleme cu oscilațiile în greutate nici pe timpul sarcinii. O veritabilă împătimită a sportului și a nutriției sănătoase, după ce a devenit mămică în anul 2019, a revenit rapid și la silueta care i-a băgat în cont sute de mii de euro din contractele din lumea modei, a filmului și a publicității.

Și dacă tot suntem la capitolul schimbări estetice suferite de la debut și până-n prezent, menționăm faptul că, potrivit surselor din media, aceasta ar fi suferit o intervenție la nivelul nasului și a optat și pentru implanturi mamare. Desigur, actrița nu a recunoscut niciuna din aceste proceduri. Însă, dacă ar fi să privim fotografiile din anii 2000 și pe cele de astăzi, diferențele sunt vizibile.

Citește și: Cum s-a schimbat Andreea Raicu în ultimii 20 de ani. Vedeta TV arată mai bine ca oricând

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: