Cum s-a schimbat Andreea Raicu în ultimii 20 de ani. Vedeta TV arată mai bine ca oricând

  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum s-a schimbat Andreea Raicu în ultimii 20 de ani. Vedeta TV arată mai bine ca oricând
Sursa foto: instagram

Ani de-a rândul ne-a zâmbit frumos de pe coperțile tuturor revistelor glossy de la noi și de la brațul celor mai râvniți burlaci români! Acum are 45 de ani și e mai fericită ca nicicând. Și-a găsit echilibrul în viață, nu mai caută perfecțiunea, e mulțumită cu ceea ce are și cu ce poate obține pe propriile forțe! Andreea Raicu, căci despre ea vom vorbi în articolul de azi, deja nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Andreea Raicu, evoluție de la debutul în televiziune și până-n prezent

O știm de ani de zile, dar va amintiți cum arăta ea în anii adolescenței? Atunci când avea să debuteze în industria televiziunii și să între-n atenția presei? Ei bine, cu părul scurt, vopsit negru, cu sprâncenele foarte subțiri și machiată natural, așa avea să pășească în față camerelor de luat vederi în 1997.

Și pe atunci avea un corp perfect, un chip frumos, dar ea simțea că se confruntă cu anumite complexe. Peste ani, acestea s-au transformat în calități, frumoasă șatenă clasându-se printre cele mai șarmante și mai sexy apariții de pe micul ecran autohon.

Dar să revenim la imaginea Andreei de la debut. Avea 16 ani, picioare foarte lungi, era slabă și avea un chip armonios, cu buze cărnoase – exact ca un fotomodel. Pe atunci purta părul prins, haine lejere, frumos asortate și impresiona prin naturalețea sa, dar mai ales prin zâmbetul timid și molipsitor!

Astăzi, extrem de feminină și întotdeauna atentă la propria imagine, Andreea a devenit un adevărat reper pentru tinerele ce o urmăresc în online și nu numai. Și-a impus încă din primele sale apariții stilul feminin și de cele mai multe ori curat, în care predomină liniile și piesele clasice. Își dozează bine ținutele astfel că fiecare apariție este și una sexy nu numai curată. Sub deviza ‘less is more’, ea reușește de fiecare dată să construiască ținute impecabile, pline de stil și de o elegantă desăvârșită.

Nici nu e de mirare că a avut și titulatura de stilist pentru diverse reviste de modă și a lansat colecții împreună cu importanți designeri români, a produs, conceput și promovat proiecte media notabile. Și dacă din punct de vedere vestimentar, frumoasă șatena nu a suferit schimbări majore de la debut și până-n prezent, ei bine, cârcotașii s-au grăbit să o pună la zid pe Andreea, spunând despre aceasta că s-ar fi operat în câteva rânduri, întrucât odată cu trecerea anilor, și chipul acesteia s-a tot schimbat.

Și-a injectat grăsime proprie pentru a scăpa de cearcănele nedorite

Până-n prezent, Andreea s-ar fi operat în trei rânduri la sâni, însă a recunoscut o singură dată acest aspect. De asemenea, și-a injectat și grăsime proprie pentru a scapă de cearcănele ce i-au dat aproape toată viață bătăi de cap. Mai mult, această nu a ezitat să apeleze nici la injecțiile cu botox pentru a scăpa de ridurile inestetice de la nivelul feței.

Specialiștii din zona estetică ar mai adaugă însă câteva intervenții pe lista schimbărilor vedetei, ca de pildă: o rinoplastie, câteva injecții cu acid hialuronic pentru definerea pomeților, dar și a buzelor și lista poate continua. Desigur, Andreea demontează toate aceste zvonuri. Cu zâmbetul pe buze, aceasta susține că singurele trucuri la care apelează pentru a se menține tânără și fresh sunt: somnul, hidratarea corespunzătoare, mâncatul cumpătat și meditația.

Citește și: Andreea Raicu: “Mănânc destul de mult, dar am grijă la porţii şi combinaţii”

Orișicum, în pofida tuturor bârfelor, un lucru e sigur! Andreea arată de milioane! Iar asta, într-adevăr, se datorează stilului sau de viață sănătos, pe care l-a adoptat în urmă cu mulți ani, dar și liniștii mentale. Această a mărturisit nu demult că nu se se teme de îmbătrânire pentru că a învățat să accepte și această etapă a vieții.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: