Look de vedetă: coafura actriţei Diane Kruger la Globurile de aur

Hairstylist-ul celebritatilor Jen Atkin ne dezvăluie pas cu pas realizarea coafurii celebrei actriţe prezenta anul acesta la premiile Globurile de Aur.
Look de vedetă: coafura actriţei Diane Kruger la Globurile de aur

Hairstylist-ul celebritatilor Jen Atkin ne dezvăluie pas cu pas realizarea coafurii celebrei actriţe prezentă anul acesta la premiile Globurile de Aur, coafură realizată cu produse Moroccanoil.

Inspiraţie: “Pentru a complimenta atât ţesătură diafană şi irizata a rochiei Dianei cât şi superbii cercei, am vrut să creez o versiune modernă a buclelor retro. Coafura Dianei este  fină şi elegantă” – Jen Atkin.

Cum puteţi să realizaţi această coafură:

• Pe părul umed, pulverizaţi Moroccanoil Root Boost direct pe rădăcini, iar cu ajutorul degetelor întindeţi produsul pe tot capul/ Apoi, de la jumătatea firelor de păr până spre vârfuri, aplicaţi Spuma pentru volum şi pieptanati pentru a distribui produsul pe tot părul. Aceşti doi paşi ajută în crearea unei baze puternic texturată şi plină de volum.

• Apoi, şuviţă cu şuviţă, uscaţi părul cu foenul folosind o perie rotunda pentru un rezultat mătăsos.

• Odată ce părul este uscat pulverizaţi spray-ul de păr pentru strălucire şi fixare flexibilă de lungă durată pentru o fixare fină a firelor de păr.

• Cu ajutorul unui ondulator creaţi bucle pentru partea superioară a părului şi fixatile cu cleme.

• După ce părul din partea din faţă este fixat pulverizaţi din nou spray-ul de păr pentru strălucire şi fixare flexibilă şi pe partea inferioară, apoi folosiţi din nou ondulatorul pentru a creea bucle retro.

• Îndepărtaţi clemele şi periaţi cu grijă buclele cu ajutorul unei perii rotunde.

• Folosind o placă pentru întins părul neteziţi partea superioară a părului şi pieptanati cu grijă părul pe spate de la jumătatea părului spre vârfuri pentru un rezultat diafan.

Finisare: 
•  Pentru un finisaj perfect şi strălucire pulverizaţi spray-ul pentru controlul incretirii Moroccanoil.

Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată