Top ţinute Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a împlinit azi 33 de ani

O colecţie cu ţinutele Ducesei de Cambridge, apariţii elegante şi uimitoare din timpul turneului familiei regale; plus cateva din cele mai reuşite coafuri.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Top ţinute Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a împlinit azi 33 de ani

Ca într-un basm adevărat, Kate Middleton, o persoană normală, fără vreun rang nobiliar, a devenit soţia viitorului rege al Angliei. Povestea a început în 2003 când l-a întâlnit pe Prinţul William în timpul unui eveniment caritabil, cuplul a devenit cunoscut publicului în timp ce studiau împreună la Universitatea din St Andrews din Scoţia.

De atunci cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste, marcată însă şi de o separare temporară în 2007, pentru ca  mai târziu să ducă la căsătoria lor în 2011, când Kate a devenit Ducesa de Cambridge, apoi mama Prinţului George în 2013. Kate Middleton este pentru mulţi una dintre cele mai influente femei din moda britanică, un titlu care a fost inventat ca „efectul Kate Middleton.”

Kate Middleton (pe numele complet Catherine Elizabeth Middleton) s-a născut pe 09 ianuarie 1982 în Reading, Berkshire, Anglia, părinţii fiind  Michael (de meserie pilot) şi Carole Middleton (însoţitoare de zbor). Kate Middleton are o sora mai mica, Philippa („Pippa”) şi un frate mai mic, James.

Kate provine din clasa muncitoare, înaintaşii ei fiind mineri şi constructori. Bunica ei pe linie maternă, Dorothy Goldsmith, a fost primul membru al familiei care a încerca să îmbunătăţească statutul social şi economic al familiei. Dorothy şi-a împins copiii pentru a ţinti mai sus şi, ca rezultat, mama lui Kate a devenit însoţitoare de bord a unei companii aeriene, la momentul respectiv acesta fiind considerat un loc de muncă foarte râvnit. Aici Carole l-a cunoscut pe viitorul ei soţ, pilotul Michael Middleton.


Kate Middleton – imagini din copilărie

Până în momentul naşterii lui Kate, mama ei era deja în căutarea unor noi modalităţi de a urca pe scara socială. În 1987, Carole şi-a fondat propria companie, o firmă de livrare prin poşta de bunuri, având ambiţia de a reuşi să-şi trimită copii la şcoli private. Afacerea a fost un succes surpriză, făcând în cele din urmă familia Middleton multi-milionari.
În 2001, Kate Middleton a devenit studentă la Universitatea din St Andrews, Scoţia, fiind prima persoană din familia ei care a început şi finalizat studiile superioare.

O colecţie cu ţinutele Ducesei de Cambridge, apariţii elegante şi uimitoare din timpul turneului familiei regale din Australia, în 2014.

Câteva din cele mai reuşite coafuri ale Ducesei Kate Middleton

Cele mai frumoase ţinute ale ducesei Kate Middleton din 2011

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”