Kerry Washington ne dezvăluie secretele sale de dietă şi sport! GALERIE FOTO

Cunoscută pentru rolul său din serialul “mega-popular” Scandal, Kerry Washington este una dintre cele mai sexy actriţe de astăzi

Ce mănâncă acum Kerry Washington?

Actriţa dezvăluie acum că mănâncă “tone” de legume, fructe proaspete, proteine slabe, sushi, etc. De asemenea, susţine că se bazează strict pe alimente naturale, organice şi pline de nutrienţi, ca fiind o bază a dietei sale zilnice. Apa de cocos este una dintre băuturile sale preferate şi are grijă să o consume în fiecare dimineaţă!

Programul de sport al actriţei

Este extrem de dedicată mişcării şi are grijă să îşi respecte cu stricteţe programul de exerciţii pe care i-l propune faimoasa sa antrenoare, Nonna Gleyzer şi care este compus din mişcări orchestrate, eficiente conformaţiei şi organismului actriţei.

Pilates este forma sa preferată de mişcare, pe care actriţa dezvăluie că o practică în zilnic. Petrece o oră făcând exerciţii în fiecare zi, cinci zile pe săptămână. De asemenea, datorită faptului că jobul o “forţează” să poarte tocuri aproape non-stop, Kerry are grijă să nu facă mişcări care să îi forţeze genunchii mai tare, alegând exerciţiile mai uşoare, dar totodată eficiente.

În afară de Pilates, actriţa mai face şi exerciţii precum: genuflexiuni, fandări sau exerciţii de stretching, jogging, dans sau căţărări.

Pagina 2 din 2
Ochi seducători de vedete GALERIE FOTO
Ochi seducători de vedete GALERIE FOTO