Kerry Washington ne dezvăluie secretele sale de dietă şi sport! GALERIE FOTO

Cunoscută pentru rolul său din serialul “mega-popular” Scandal, Kerry Washington este una dintre cele mai sexy actriţe de astăzi

Cunoscută pentru rolul său din serialul “mega-popular” Scandal, Kerry Washington este una dintre cele mai sexy actriţe de astăzi.

Cu un corp sculptat şi un ten impecabil, Kerry este cu siguranţă o femeie cu adevărat frumoasă!

Dar mama natură nu este singura care contribuie la trăsăturile bine accentuate ale lui Kerry!

 

Frumoasa actriţă se ocupă intens de îngrijirea corpului său, urmează o dietă echilibrată şi, bineînţeles, face sport! De asemenea, datorită faptului că de câteva luni a devenit mămică, aceasta are acum şi mai multe motive pentru a se menţine în formă!

Vezi, aşadar, cum se întreţine Kerry Washington şi inspiră-te pentru a-i urma exemplul!

Aşa cum a declarat chiar ea, Kerry a suferit de bulimie şi a folosit alimentaţia proastă ca o armă împotriva problemelor sale emoţionale, a stresului, anxietăţii, etc.

Pizza, hamburgeri, cartofi prăjiţi şi alte alimente de genul fast-food nu lipseau în acea perioadă din meniul zilnic al actriţei. Mai târziu, când problema a început să-i scape de sub control, Kerry a decis că este momentul să consulte un terapeut, reuşind astfel să treacă peste această perioadă negativă din viaţa ei.

Cu toate acestea, datorită consumului de alimente nocive sănătăţii şi dietei pentru un timp îndelungat, organismul actriţei era slăbit şi lipsit total de energie. Astfel că, după ce a trecut de această perioadă, Kerry a realizat că indiferent de gustul bun al acestor alimente, răul pe care îl provoacă organismului nu poate fi egalat. Din acel moment, actriţa a luat decizia de a-şi schimba total alimentaţia, de a începe un regim de viaţă sănătos, ajungând astfel să devină una dintre cele mai în formă vedete de la Hollywood!

Pagina 1 din 2
Ochi seducători de vedete GALERIE FOTO
Ochi seducători de vedete GALERIE FOTO