Corina Bud se menţine în formă cu snowboarding! GALERIE FOTO

Corina Bud se mentine in forma in timpul iernii facand snowboard si aproape in fiecare weekend, intre deplasari prin tara la concerte, artista merge la munte unde “munceste” intr-o zi pe partie cat pentru o luna intreaga la sala de fitness.
  • Publicat:

Corina Bud se menţine în formă în timpul iernii făcând snowboard şi aproape în fiecare weekend, între deplasări prin ţară la concerte, artista merge la munte unde “munceşte” într-o zi pe pârtie cât pentru o luna întreagă la sala de fitness.

Weekend-ul trecut şi-a depăşit propriul record şi a reuşit 14 coborâri cu placă în doar câteva ore!

Artista s-a bucurat alături de familie şi prieteni de un week-end solar, dar bogat în zăpadă, în pregătirea vacanţei intensive de snowboard din Austria pe care şi-a programat-o pentru luna februarie.

“A fost o zi superbă pe pârtie. Mi-a plăcut la nebunie, am avut multă adrenalină şi m-am simţit că după multe ore petrecute la sala de sport. Chiar râdeam cu prietenii după ziua asta şi le spuneam că “nimeni altcineva” nu-şi mai lucrează posteriorul că mine pe pârtii”, glumeşte artista.

Popasul acesta la snowboard l-a avut după un maraton de concerte în staţiunile montane unde a avut bucuria de a i se cere şi 3 bis-uri pentru piesa “Nimeni altcineva”  pe care şi-a lansat-o de curând, care are aproape 5 milioane de vizualizări pe Youtube şi este în topul celor mai ascultate 10 piese româneşti la radiouri.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: