Ce mănâncă vedetele pentru a se menţine în formă

Arată impecabil pe covorul roşu, dar muncesc din greu pentru asta şi ţin în frâu multe pofte ce le dau târcoale! Fără pâine, dulciuri hipercalorice şi fast-food în miez de noapte!
  • Publicat:
Ce mănâncă vedetele pentru a se menţine în formă

Arată impecabil pe covorul roşu, dar muncesc din greu pentru asta şi ţin în frâu multe pofte ce le dau târcoale! Pe lângă mişcarea practicată conştiincios, vedetele au mare grijă la alimentaţie. Fără pâine, dulciuri hipercalorice şi fast-food în miez de noapte! Să le descoperim secretele!

Miranda Kerr

Miranda Kerr, îngeraşul Victoria’s Secret, se bazează pe regula 80/20. Ce înseamnă asta mai exact? Spune chiar ea: “Mănânc sănătos în 80% din timp şi mă răsfăţ cu mici păcate culinare în restul de 20%.”
Miranda este adepta smoothie-urilor sănătoase şi prospete preparate în casă. Fructul noni, acai, spirulina, uleiul de cocos şi pudra organică de maca sunt ingrediente nelipsite din regimul divei.
În dieta Mirandei, printre gustările permise între mese, se numără brioşele homemade fără gluten, cu afine şi seminţe de chia, bastonaşe de ţelină, morcovi, avocado şi castravete, care sunt surse excelente de vitamine şi alimente ideale pentru menţinerea siluetei.

Gwyneth Paltrow.

O altă vedetă cunoscută pentru obiceiurile sale alimentare sănătoase este actriţa Gwyneth Paltrow. Ea susţine că secretul menţinerii greutăţii este somonul, pe care îl consumă aproape zilnic. Pe lângă faptul că este o sursă excelentă de acizi graşi Omega 3, somonul conţine seleniu, mineral care protejează pielea de razele solare nocive şi previne apariţia ridurilor.

În acelaşi timp, Gwyneth urmează conştiincios regulile dietei macrobiotice, care presupune eliminarea completă din alimentaţie a cafelei, alcoolului, zahărului, ouălor, carbohidraţilor, cărnii şi alimentelor procesate. Cu toate acestea, ea îşi permite frecvent o “obrăznicie” cum ar fi un pahar cu vin roşu. “La urma urmei, trebuie să ne trăim viaţa”, spune ea într-un interviu.

Victoria Beckham

Un mare mister este însă ceea ce mănâncă Victoria Beckham. Ea susţine că iubeşte salatele cu porumb, gurile rele spun că au văzut-o devorând o lasagna dintr-o îmbucătură. Cert e că nu se abţine de la plăcerile vinovate, dar are grijă să “topească” păcatele cu sport pe pâine şi cu un super-smoothie zilnic pe bază de alge, care accelerează metabolismul şi arde caloriile în exces.

Heidi Klum

În cazul lui Heidi Klum, lucrurile sunt simple: se abţine de la ce-i place. Iar atunci când calcă strâmb cu pizza sau paste, are grijă să alunge pericolul colăceilor cu jogging. Uneori mai apelează şi la dieta de cinci zile cu sucuri pentru eliminarea toxinelor.
Printre gustările preferate de Heidi se numără migdalele, pe care are grijă să le aibă tot timpul la îndemână când are poftă de o ronţăială între mese.

Jennifer Aniston

Pe Jennifer Aniston nu ai s-o vezi niciodată consumând carbohidraţi răi. “Pe lângă faptul că îngraşă, pâinea, pastele, covrigeii şi orezul balonează şi îmi fac rău la stomac”, declară actriţa.

În schimb, legumele, fructele, carnea de curcan, peştele, brânza tofu, avocado şi uleiul de peşte se numără printre alimentele care compun regimul alimentar al actriţei cu un corp aproape perfect, deşi are 46 de ani.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne a slăbit peste 30 de kilograme şi arată mai bine ca niciodată. Secretul ei: mult sport, mâncare cu măsură şi acceptarea faptului că nu este perfectă. Da, aţi auzit bine! Kelly s-a resemnat cu gândul că nu poate să îşi modeleze corpul precum modelele din revistă şi se acceptă aşa cum este.

Deşi cade pradă poftelor, Kelly şi-a făcut un ritual din a consuma alimentele mai puţin sănătoase la micul dejun, urmând ca pe parcursul zilei să “recupereze” bătălia caloriilor cu salate uşoare sau gustări nevinovate precum iaurturile sau fructele uscate.

Demi Moore

Demi Moore, în schimb, este ceva mai radicală. Ea este adepta dietei raw, care presupune eliminarea tuturor alimentelor care necesită preparare termică – carne, lactate, ouă, alimente procesate. În schimb, Demi include în regim fructe şi legume proaspete, germeni şi vlăstare de plante, seminţe, nuci, fasole, linte, fructe uscate şi alge marine.

Charlize Theron

Charlize Theron, o sportivă înrăită şi iubitoare de balet, nu sare niciodată peste micul dejun, care îi asigură energie pe parcursul zilei şi ţine la distanţă foamea. Un alt secret al blondei este sucul de acai berry, un superaliment care taie pofta de mâncare şi arde rapid grăsimea.

Anne Hathaway

După ce, ani la rând, a îmbrăţişat regimul vegan, Anne Hathaway a trecut la dieta Paleo. Motivul: filmările din timpul peliculei ”Interstellar” au lăsat-o fără energie, drept urmare a luat decizia de a consuma alimente bogate în proteine şi s-a simţit atât de bine iar silueta sa nu a avut deloc de suferit încât a rămas fidelă acestui regim alimentar până în zilele noastre.

Jennifer Garner

Jennifer Garner este mama a trei copii dar arată fantastic. Cum reuşeşte să fie atât de fit? Simplu! Apelează la serviciile unei companii de catering care livrează la domiciliu doar mâncare organică, gătită fără grăsimi, conform unui plan individualizat întocmit de un nutriţionist.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: