Ana Pasti, actriță: ”Toată California e green, bio, vegan, detox, mindfull și spiritual. Peste tot există free classes de … ceva”

Yoga, sesiuni de sport online cu un personal trainner, tratamente corporale, masaj - câteva dintre modalitățile prin care actrița se menține în formă în România.
  • Publicat:
Ana Pasti, actriță: ”Toată California e green, bio, vegan, detox, mindfull și spiritual. Peste tot există free classes de ... ceva”
Ana Pasti, foto arhiva persoanală

Am stat de vorbă cu Ana Pasti, actriță româncă cu experiență la Hollywood, dublu premiată pentru scurtmetrajul ”În noapte/In betwen” unde semnat ca și scenarist, regizor, dar și ca actriță. Ana vorbește despre cum se întreține în formă, dar și despre puterea mediului în care trăiești asupra felului în care te îngrijești.

 

CSÎD: Cum îți întreții silueta?

Ana Pasti: Nu sunt în faza de întreținut ci mai degrabă în faza de recuperat… Revenitul în România mi-a cauzat (râde). Aproape de la începutul pandemiei fac sport … on line, am un antrenor foarte bun Andrei Vida, cel mai talentat personal trainner pe care l-am întâlnit până acum …. Cumva face ca sportul să fie fun, ori asta pentru mine this it’s quite a high concept! :)))… Iar peste vară am fost la câteva retreaturi de yoga ținute de Mariana Drăgan. Mariana are o perspectivă foarte flexibilă asupra principiilor de yoga – combină mai multe practici și are o energie foarte plăcută – clasele ei sunt hard core într-un fel foarte soft, combinație care mi-e mi se potrivește.

Și de curând am reînceput să fac tratamente corporale (la Keiko) un salon care-mi place nu atât pentru calitatea serviciilor – deși sunt de calitate, cât mai ales pentru calitatea personalului și a spațiului în sine – salonul e într-o casă veche, art nouveau, și mie îmi plac și casele vechi și art nouveaul:)

Ana Pasti, Dorotheea Petre, Adriana Titieni, foto arhiva
Ana Pasti, Dorotheea Petre, Adriana Titieni în ”Apropierea”, foto arhivă

Cum se întrețin în formă oamenii din Los Angeles?

CSÎD: Ce ai învățat despre menținerea în formă în anii petrecuți în Los Angeles?

Ana Pasti: Nu știu dacă am învățat ceva, dar am înțeles căt de mult poate să facă diferența mediul în care trăiești. Toată California e green, bio, vegan, detox, mindfull și spiritual. Peste tot există free classes de … ceva…. de la Bar Method Workout și weight loss meditation până la food addiction hypnosis, așa că e mult mai simplu ca menținutul în formă să devină parte din life-style.

Trăitul sănătos – o modalitate de a lega prietenii

CSÎD: O cu totul altă perspectivă…

Ana Pasti: În plus procesul ăsta de menținere în formă e probabil „the healthies way to make friends”. O parte din legăturile pe care mi le-am făcut în L.A s-au întâmplat fie la studioul unde făceam Ashtanga yoga, fie pe dealurile din Griffith Park unde alergam, fie pe plajele din Laguna Beach unde făceam surf, mai bine zis încercam să fac… că de ieșit, nu prea mi-a ieșit:)))

Ana Pasti in Hasteg, foto arhiva

Ana Pasti în Hasteg, foto arhivă

Masaj și o minge bucală pentru întreținerea fermității pielii

 CSÎD: Ce ritualuri pentru îngrijirea pielii ai?

Ana Pasti: Cred că la fel ca orice femeie care este preocupată în limite normale de povestea asta. Și… am o cosmeticiană foarte, foarte bună – Ana Maria Roșca. Ana știe tot ce mișcă în materie de noi produse și tehnologii faciale, are suficiente cunoștiințe de bio-chimie încât să poată personaliza corect și eficient un tratament de față și în plus face un masaj genial!

Și mai nou am primit a jawzrise – un fel de minge bucală pe care o folosești să faci exerciții pentru față care se presupune că ar fi foarte eficientă.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: