Vrei să arăţi ca la 20 de ani? Aplică crema potrivită!

Pentru a încetini trecerea anilor pe chipul tău acordă atenţie acestui aspect încă de la primele cochetării în faţa oglinzii. Este extrem de important să aplici cremă, însă un rol esenţial îl joacă textura.
  • Publicat:
Vrei să arăţi ca la 20 de ani? Aplică crema potrivită!

Pentru a încetini trecerea anilor pe chipul tău acordă atenţie acestui aspect încă de la primele cochetării în faţa oglinzii. Este extrem de important să aplici cremă, însă un rol esenţial îl joacă textura. La rândul lor, ingrediente precum planta Jisten, extractul de trandafir negru, muşeţelul acţionează eficient în lupta pentru o faţă întinerită.

Pentru reprezentantele sexului frumos care doresc să prevină ridurile sau să trateze ridurile abia instalate specialiştii recomandă aplicarea unei creme hidratante. Lipsa de hidratare este unul dintre principalele motive ale apariţiei ridurilor.

Ţine cont însă de faptul că este incorect să aplici aceeaşi cremă de faţă şi în jurul ochilor. Hydra Life, Dior ajută pielea din jurul ochilor să îşi recapete hidratarea cu până la 80% încă de la prima aplicare şi o menţine pe tot parcursul zilei. Această cremă pe bază de Jisten acţionează la nivelul proteinelor din celule – aquaporinele (“irigatorul natural al pielii”).

Prin intermediul acestor proteine apa din piele şi din cremă este transportată până în ultimul strat al pielii şi astfel se produce o hidratare în profunzime, nu doar la suprafaţă. Un alt ingredient ce ajută la prevenirea ridurilor este extractul de trandafir negru. Acesta are puterea de a preveni şi trata ridurile superficiale, cele de început.

Citeşte şi: Dr. Luminita Marinescu: Atentie la farduri, medicamente si lacul de unghii daca vreti un ten impecabil!


 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân