Un nou început în biostimularea injectabilă pentru corp | Dr. Anca Minca: „Odată cu trecerea anilor, producția proprie de colagen începe să încetinească, apoi să se oprească complet”

Un nou început în biostimularea injectabilă pentru corp | Dr. Anca Minca:

Biostimulatorul este un produs injectabil ce realizează o stimulare naturală de colagen, care în timp, ajută la modelarea și sculptarea corpului, cu rezultate naturale și de durată.

Biostimularea injectabilă: Acidul polylactic

Colagenul este o proteină esențială în organismul nostru, ce se găsește și în cartilaje și oase, nu doar în piele, cu rolul de a oferi structură și susținere. Chiar dacă această proteină este produsă de corpul nostru încă de la naștere, odată cu trecerea anilor, producția proprie de colagen începe să încetinească, iar mai apoi să se oprească complet.

Pierderea producție de colagen este cea responsabilă de apariția ridurilor și lăxitații tegumentare. Începând cu vârsta de 20 ani, începem să pierdem aproximativ 1% din colagen anual, cu diferite variații de la o persoană la alta.

Biostimulatoarele de corp sunt produse sigure și eficiente, revoluționare, cu un rezultat ce apare gradual pe parcursul a 2-3 luni, cu un timp minim de recuperare, fiind o procedură confortabilă, cu rezultate ce se mențin până la 2 ani, datorită acțiunii profunde în piele a acidului polylactic ce activează un răspuns natural de regenerare a colagenului propriu, din interior spre exterior.

Acidul polylactic (PLLA) stimulează producția proprie de colagen, care va corecta sau crește volumul de la nivelul zonei injectate (atât față, cât și corp) fie doar va îmbunătăți calitatea pielii, ajutând la scăparea liniilor fine, celulitei, vergeturilor și chiar la îmbunătățirea laxității ce apare odată cu trecerea timpului.

Fese mai pline, mai ferme? Biostimulatoarele sunt soluția perfectă!

La nivelul corpului, biostimulatoarele pot fi folosite pentru a ajustarea curbelor naturale ce există în zona coapselor, precum și la nivelul gâtului, decolteului și chiar a brațelor unde ajută la îmbunătățirea iregularităților existente la nivelul pielii, readuce fermitatea dorită a tegumentului și rejuvenarea pielii.

Atunci când se doresc fese mai pline, mai ferme, mai feminine, fără să se apeleze la intervenții chirurgicale invazive, se poate apela la biostimulatoare ce produc volumizarea și reconturarea feselor în timp cu rezultate de durată.

Prin activarea regenerării profunde a țesutului datorat stimulării colagenului de la nivelul zonei injectate, se adaugă volum, reconturarea feselor cu obținerea unei zone posterioare mai pline cu linii bine definite și feminine. Pe lângă îmbunătățirea aspectului feselor și volumizarea acestora, biostimulatoarele ne ajută și în privința laxității și texturii pielii din zona injectate, îmbunătățind-o semnificativ, reducând și celulita și orice alte denivelări existente.

Se realizează rapid, fără durere, cu reluarea imediată a activităților cotidiene. Sunt necesare 2-4 ședințe la interval de 2-3 luni, cu un rezultat până la 2 ani.

Contraindicații

Contraindicațiile sunt aceleași pe care le întâlnim în cadrul tuturor injectabilelor (sarcină, alăptare, alergie la una dintre substanțele utilizate, boli autoimun ACTIVE, inflamații în zona tratată și tratamente anticoagulant).

Rezultate spectaculoase se pot obține indiferent de forma și aspectul feselor, înfrumusețându-le, intensificându-le și corectandu-le. Chiar dacă avem fese generoase, în formă de inimă, putem să producem o volumizare cu obținerea unui aspect și formă naturală. De asemenea, forma A, cea mai des întâlnită, împreună cu forma pătrată pot fi echilibrate și volumizate, printr-o reconturare naturală, liftare și umplere a golurilor din zonele de coapse.

Citește și: Proceduri estetice care pot crea un aspect ciudat al feței | Dr. Anca Minca: „Prea mult poate cauza dispariția tuturor expresiilor faciale”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Dr. Anca Minca - Medic specialist dermato-venerologie
Mă numesc Anca Minca și sunt tânăr medic specialist dermato-venerologie. Am absolvit Universitatea de Medicină Carol Davila, București și din anul 3 de facultate am știut că aceasta este specialitatea pe care vreau să o fac. Pielea este cel mai mare organ pe care îl avem, iar importanta ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân