Trucuri simple pentru ochi mai mari şi mai seducători!

Fiecare femeie îşi doreşte, sau şi-a dorit vreodată, ochi mai mari! Da, vorbesc despre acei ochi seducători care inspiră determinare, senzualitate, frumuseţe şi mult sex appeal.
  • Publicat:
Trucuri simple pentru ochi mai mari şi mai seducători!

Fiecare femeie îşi doreşte, sau şi-a dorit vreodată, ochi mai mari! Da, vorbesc despre acei ochi seducători care inspiră determinare, senzualitate, frumuseţe şi mult sex appeal.

Probabil ai auzit de trucuri precum machiajul smokey-eyes, genele false sau linia exagerat-de-groasă de tuş, dar aceste “secrete” nu vor funcţiona atunci când ai o întâlnire la patinoar sau plănuieşti să mergi la ski cu viitoarea (speri) ta cucerire.

De aceea, am aflat câteva trucuri mai simple, mai accesibile şi mai naturale pentru a obţine ochi mari şi seducători cât ai… clipi!

Primul pas spre o privire seducătoare este să scapi de cearcăne, căci indiferent ce machiaj ai folosi, sau ce gene extra-lungi ţi-ai pune, cearcănele vor fi întotdeauna un “turn-off” al frumuseţii.

Există, aşadar, un mod rapid de a scăpa de pungile de sub ochi: în fiecare dimineaţă, după ce ai băut o cană de ceai verde, pune în frigider, pentru câteva minute,  pliculeţele folosite şi apoi aplică-le pe ochi timp de 15 minute.

Cofeina din ceai va acţiona ca un adevărat inamic al cearcănelor, lăsându-ţi zona din jurul ochilor fresh şi strălucitoare!

Arcuieşte-ţi genele! Foloseşte un ondulator de gene pentru a obţine gene lungi şi frumos arcuite în mod natural.

De asemenea, pentru a obţine un efect mai puternic, folosind uscătorul de păr, poţi să încălzeşti ondulatorul de gene înainte de a-l folosi.

Mascara, mascara, mascara! Am menţionat mascara? Aplică trei straturi de rimel pentru a obţine alungire şi volum genelor tale!

Foloseşte un creion alb şi trasează o linie fină la baza pleoapei de jos. Acest lucru va face ca ochii tăi să pară nu doar mai mari, ci şi mult mai strălucitori!

Încearcă un machiaj de tipul “cat eyes” aplicând o linie de tuş la baza genelor pleoapei de sus.

Apoi, poţi încerca să aplici o urmă fină de creion de ochi maro pe care să o întinzi uşor pe toată suprafaţa pleoapelor.

Joacă-te cu o paletă de culori. Alege nuanţe vibrante şi umbre luminoase pentru a-ţi scoate ochii în evidenţă! O paletă de culori nude şi aurii poate fi exact ce ai nevoie, mai ales în preajma petrecerilor de iarnă!

Nu uita de genele de jos! Deşi pot fi uşor de ignorat, aplicarea unui strat de mascara şi a unei linii fine de creion dermatograf sau kohl poate fi soluţia perfectă pentru a-ţi accentua ochii cu adevărat!

Uită de pensetă! Nu, nu spun că nu ar mai trebui să te pensezi, ci doar îţi amintesc că sprâncenele-linie nu mai sunt la modă şi că cele mai frumoase femei din lume au abordat demult stilul uşor “neîngrijit” când vine vorba de sprâncene.

Se poartă formele mai groase şi mai naturale şi, mai ales, cele în culoarea POTRIVITĂ, care să se potrivească cu nuanţa părului tău!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”