Tratamente faciale de lux

De ce să încerci un tratament facial de lux? O terapie de lux implică utilizarea de produse aparţinând acestui segment, cu ingrediente preţioase sau de ultimă generaţie.
  • Publicat:
Tratamente faciale de lux

De ce să încerci un tratament facial de lux? O terapie de lux implică utilizarea de produse aparţinând acestui segment, cu ingrediente preţioase sau de ultimă generaţie.

De asemenea, o terapie de lux se poate referi şi la o procedură, care foloseşte tehnologie avansată.

 

Printr-un tratament facial de lux se încearcă în principal, ca şi în cazul unui tratament obişnuit, vindecarea unei afecţiuni. Tratamentele curative de tip terpie facială se desfăşoară în mai multe faze: tratament de atac, iniţial şi intensiv, urmat la nevoie de un tratament de întreţinere, mai puţin dificil, dar adesea mai îndelungat. Diferenţa o face însă intensitatea numărului de şedinţe, susţin specialiştii.

Terapia de lux are loc la un interval de o şedinţă pe săptămână timp de 4-6 şedinţe, cu rezultate garantate şi de durată. În timp ce un tratament obişnuit de curăţare şi hidratare se face o dată, maximum de 2 ori pe lună. În terapiile de lux indicaţiile sunt clare încă de la început, cu privire la produsele pe care pacienta trebuie să le aplice post-terapeutic. Cele 2 tipuri de tratament facial pot alterna. Chiar este indicat înainte cu o săptămână să se efectueze un tratament de curăţare. Tenul fiind perfect curat în timpul terapiei de lux!

Extract de caviar

În general, terapia anti-aging cu extract de caviar este indicată doamnelor trecute de 30 de ani şi se pliază pe tipurile de ten matur, devitalizat, cu riduri adânci. Extractul de caviar reprezintă un concentrat de îngrijire a pielii despre care specialiştii spun că este foarte eficient în tratarea tegumentelor deteriorate, obosite şi uscate. Furnizează un adevărat potenţial de energie, viaţă şi dinamism pentru celulele pielii. În plus, îmbunătăţeşte aspectul general al pielii, are proprietăţi antistres şi antipoluare, repară (încetineşte mitoza) după expunerea la UVB  (prevenirea îmbătrânirii) şi vindecă – pielea se repară cu 20% mai repede şi cu 33% mai bine.

Deoarece extractul de caviar acţionează asupra refacerii naturale a pielii, mai trebuie menţionate şi următoarele caracteristici – calmează pielea iritată şi inflamaţiile, are proprietăţi de relaxare a tenului, este esenţial pentru metabolismul celulelor şi hidratarea pielii, remineralizează şi fortifică, protejează pielea prin hidratare şi regenerare, îmbunătăţeşte starea tenului uscat şi matur şi ajută la refacerea supleţei, catifelării şi activează metabolismul.

Mihaela Antofi, specialist dermatocosmetica Chérie Esthétique, recomandă terapia anti-aging cu extract de caviar.

Fotoregenerarea

Este o terapie facială de lux ce reprezintă fototermoliza selectivă a luminii SPL asupra pielii. Are un efect pozitiv asupra activităţii din interiorul celulelor. Fotoregenerarea reprezintă cel mai înalt nivel de tratament facial, comparabil celui cu laser deoarece foloseşte lumina intens pulsată, de ultimă tehnologie, cu risc minim de efecte secundare. Pentru ten este ca o explozie de energie asupra celulelor “leneşe” ce nu mai produc cantitatea de fibroblaşti (elastină şi colagen) necesară pentru un tonus sănătos.

În plus, este un tratament cu efecte mult mai profunde şi mai de durată decât orice cremă, masaj, dermabraziune sau peeling chimic. Sunt necesare 5-6 şedinţe efectuate la un interval de 3 săptămâni între ele. Pentru acnee, tratamentele se fac săptămânal. Dat fiind că aceste tratamente folosesc ingrediente sau tehnologii foarte performante dau şi rezultate foarte bune. Cu ajutorul lor putem trata de la problemele tenului acneic până la semne ale îmbătrânirii.

Virginia Miinea, specialist dermatocosmetica Glamour Salon Expert, recomandă fotoregenerarea cu rezultate spectaculoase de reîntinerire.

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân