Sonia Ionescu Argint – lecţia de frumuseţe

O mamă tânără, frumoasă, cu o carieră înfloritoare - Sonia Ionescu Argint inspiră femeile din România să acţioneze, să muncească pentru binele lor şi al familiei
  • Publicat:
Sonia Ionescu Argint - lecţia de frumuseţe
Sonia Ionescu Argint - lecţia de frumuseţe, foto arhiva personală

Străluceşte în viaţa reală, străluceşte la televiziune – o ştim de la emisiunile în limba germană de la Televiziunea Naţională – şi străluceşte pe reţelele sociale şi pe internet unde prezintă sfaturi practice menite să inspire către o viaţă activă. Sonia arată mai bine ca niciodată, are un corp de adolescentă (este mama a doi băieţi), debordează de energie. Mereu are un look natural, nu exagerează cu nimic din ceea ce industria frumuseţii şi estetica oferă astăzi. Am stat de vorbă despre rutina ei de îngrijire a pielii, dar şi despre machiajele preferate.


CSÎD: Sonia, cum reuşeşti să le faci pe toate – eşti şi mamă şi soţie, dar ai şi o carieră de succes. Cumva este intimidant…
 
Sonia Ionescu Argint
: La cuvântul ”intimidant” nu mă aşteptam. Mi-ar plăcea să fiu un factor motivant pentru că mai nimic din ce se vede nu mi-a picat din cer. Muncesc de-mi sar capacele, chiar şi până noaptea târziu. Uneori mă epuizez, dar îmi iau apoi ceva timp de relaxare şi îmi revin. Am constatat că munca oferă tot timpul rezultate. Aşa că merg pe drumul ăsta.
Dar şi meseria de părinte şi rolul de soţie mă pun uneori în dificultate pentru că fiecare vine la pachet cu noi şi noi provocări. Doar că acestea se văd rare ori pe Instagram.
Per ansamblu tot ceea ce mi se întâmplă înseamnă noroc pe care mi-l mai fac şi cu mâna mea. Port la gât chiar un medalion pe care scrie ”doer”. Cred că este deja o karmă.

Sonia Ionescu Argint nu ratează orele de sport

Sonia Ionescu Argint

Demachiere, hidratare, tratare – rutina de îngrijire a pielii

CSÎD: Care este rutina ta în ceea ce priveşte îngrijirea pielii?
Sonia Ionescu Argint:
Chestii de bun simţ, dar executate cu o consecvenţă neîntreruptă de la 15 ani. Curăţare, hidratare şi tratare. Iar din când în când un masaj facial şi un tratament cosmetic.
CSÎD: Ce produse cosmetice ai mai testat şi ai rămas fidelă?
Sonia Ionescu Argint:
Sunt tare norocoasă că în activitatea mea am ocazia să descopăr constant cele mai noi produse cosmetice, să le testez şi să pot alege ce îmi place cel mai mult. Ca majoritatea femeilor am mult mai mult decât o singură cremă pe care o utilizez. Am serumuri, fiole, măşti felurite… Le alternez constant şi îmi plac atât branduri nişate, specializate în anumite probleme ale tenului, cât şi branduri româneşti precum Ivatherm care are o gamă senzaţională pe bază de celule stem vegetale (gama UNA).
Şi sunt îndrăgostită de gadgeturi de beauty precum Foreo, Dermasonic Artistry sau Philips VisaPure Advanced. Toate sunt incredibile şi le utilizez alternativ.

Sonia testează mereu noi produse de îngrijire

Sonia Ionescu Argint rutina de frumusete

Sonia are două truse de machiaj

CSÎD: Câte produse de machiaj are trusa ta?

Sonia Ionescu Argint: Am chiar două truse de machiaj: una de zi cu zi, care este foarte basic – conţine un fond de ten super lejer (pe care oricum nu-l utilizez zilnic), mascara, blush şi un lip balm hrănitor.
Trusa de televiziune este însă mai elaborată şi conţine fond de ten cu acoperire mai mare (aşa este necesar într-un studio tv), farduri de pleoape în nuanţe de maro, mascara, anticearcăn, creion dermatograf maro, pudră compactă, blush, rujuri şi creion de buze, bază şi fixator de machiaj. 
CSÎD: Ce produse de machiaj ai mai descoperit?
Sonia Ionescu Argint:
Recent am descoperit un fond de ten superb de la YSL Beauty Touche Eclat, un fond de ten super cremos de la Armani Beauty – power fabric, şi un iluminator spectaculos de la Too Faced Diamond light.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc