Revigoreaza-te de Sarbatori!

Nici cel mai mic disconfort nu ar trebui sa-ti rapeasca din timpul pretios alaturi de cei dragi. Pentru ca este o perioada foarte agitata si ai tot mai mult de umblat, incarca-ti bateriile.
  • Publicat:
Revigoreaza-te de Sarbatori!
Revigoreaza-te de Sarbatori!

Nici cel mai mic disconfort nu ar trebui sa-ti rapeasca din timpul pretios alaturi de cei dragi. Pentru ca este o perioada foarte agitata si ai tot mai mult de umblat, incarca-ti bateriile. Un masaj cu namol vulcanic te poate pune pe picioare, iar suplimentele de vitamine si minerale vin de hac oricarui deficit.

Daca te incearca o raceala si nu vrei sa apelezi la pilula tamaduitoare, mergi la spa si incearca un masaj. Medicamentul forte, si in caz de dureri musculare, foloseste tehnica clasica, suedeza, insa elementul cheie este namolul vulcanic ce are puternice proprietati detoxifiante. Efectul sau este potentat de miscarile de masaj ale terapeutului. Rezultatul? Refacerea generala a organismului in timp record!

De asemenea, un supliment multivitaminic ofera doza zilnica recomandata pentru toate vitaminele si mineralele esentiale, mai ales daca esti la dieta si restrictionezi aportul de calorii. Nutritionistii recomanda si suplimente de calciu pentru a atinge doza zilnica de 1.000 mg pentru femeile cu varste cuprinse intre 25 si 50 de ani. Important este sa tii cont si de cat de mult calciu consumi din alimente.

De exemplu, o cana de lapte sau 40 g de branza ofera fiecare aproximativ 300 mg de calciu. O cantitate de 90 g de tofu ofera aproximativ 580 mg de calciu, iar o cana de legume cu frunze verzi aproximativ 90 mg. Si nu uita, solicita intotdeauna sfatul medicului inainte de a lua suplimente nutritive!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
De ce trebuie evitata deshidratarea
De ce trebuie evitata deshidratarea
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân