Pregateste-ti corpul pentru vara!

articol
  • Publicat:
Pregateste-ti corpul pentru vara!
Pregateste-ti corpul pentru vara!

Remodelare corporala (3 saptamani inainte)

Alege procedurile cu efect lipolitic (de topire a grasimii), anticelulitic si de tonifiere. Impachetarile cu argila (pentru catifelare si remineralizare), namolul (detoxifiere), electrostimularea (pentru tonifierea muschilor) sau masajele anticelulitice sau de drenaj limfatic te vor ajuta sa scapi de aripioare si burtica…

Exfoliere corporala (10 zile inainte)

Poti alege tratamente profesionale variate, de la sare de mare si ulei de masline, miere si lapte la cafea. Aceste tratamente indeparteaza celulele moarte si permit o mai buna hranire a pielii. Nu uita, vei petrece ore in sir pe plaja si e foarte important sa incepi vacanta cu o piele bine hranita, pentru a suferi mai putin de pe urma expunerii la soare. De asemenea, nu neglija fata, e bine sa faci inca de pe acum un tratament de hidratare intensa.

Tratament autobronzant total (7 zile inainte)

Cremele autobronzante se gasesc in magazinele de specialitate, e bine sa apelezi, macar pentru prima aplicare, la profesionisti. Astfel vei fi sigura de o distribuire uniforma (fara dungi si palme galbene). Tot acum e momentul sa te aprovizionezi cu acele creme cu protectie solara, cu un SPF de cel putin 25.

Reaplicare de autobronzant (2 zile inainte)

Nu uita sa faci o reaplicare de autobronzant corp si fata cu putin timp inainte de plecare. Stim… deja te simti in vacanta…

Manichiura si pedichiura (1 zi inainte)

Relaxeaza-te in timpul unor sedinte de manichiura si pedichiura. E timpul cel mai prielnic pentru a-ti inchide telefonul si a visa deja la rasarituri si apusuri de soare… Atentie insa la oja pe care o alegi: albul se ingalbeneste la soare.

Tratament regenerant pentru par (5 zile inainte)

Parul este afectat in egala masura de expunerea la soare, de apa marii sau, si mai rau, de apa din piscine. Acum e timpul pentru un tratament regenerant pe baza de vitamine si aminoacizi, pentru a-l apara de agresiunile mediului. Foloseste in timpul vacantei produse capilare cu aceleasi ingrediente nutritive! Nu uita ca soarele decoloreaza parul, deci atentie la nuanta de vopsea pe care o alegi!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Atitudini de toamna
Atitudini de toamna
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân