O piele fără semne lăsate de acnee – află secretul!

Cine nu îşi doreşte o piele mai tânără, lipsită de semnele lăsate de acnee? O poţi avea printr-un ingredient, la care sigur nu te aşteptai – propriul sânge.
  • Publicat:
O piele fără semne lăsate de acnee – află secretul!

Cine nu îşi doreşte o piele mai tânără, lipsită de semnele lăsate de acnee? O poţi avea printr-un ingredient, la care sigur nu te aşteptai – propriul sânge.

Acesta este centrifugat într-un aparat denumit Acceleratorul frumuseţii, care separă elementele nocive din el, pentru ca procedura să fie lipsită de orice fel de complicaţii. 

Folosit în premieră în România, tehnologia acestuia te scapă de bisturiul esteticianului, de procedurile dureroase şi de scurtă durată.

A venit timpul să foloseşti trusa de machiaj doar ocazional. Uită de fondul de ten, pudra sau oglinda în care îţi verificai constant machiajul. Bucură-te de o piele strălucitoare, fermă, hidratată, care va atrage priviri şi va stârni invidii!

Cum funcţionează această terapie

Sângele tău este prelevat şi preparat aseptic. Ulterior, introdus în aparat – PRGF ENDORET (Acceleratorul frumuseţii), care produce plasma, ”substanţa bogată în hormoni şi substanţe nutritive (săruri minerale, vitamine, acizi aminati, proteine, glucide, lipide), folosită, adesea, în tratamentul plăgilor deschise datorită capacităţii sale de regenerare a ţesutului”, explică Dr. Konstantinos Liarokapis, specialist în această tehnică inovatoare.

În DOAR 30 de minute, Acceleratorul frumuseţii reface de 10 ori mai repede un ţesut afectat decât procesul natural de vindecare. Principiul după care se ghidează această tehnologie stă în capacitatea organismului de a se autoreface. Sângele stimulează sinteza nutrienţilor pielii, fapt ce îţi asigură o piele cu 80 % mai hidratată şi mai tânără vizibil, deoarece pătrunde în straturile profunde şi stimulează producţia de colagen şi acid hialuronic.
     
Procedura este foarte simplă, nu cauzează durere sau disconfort: ”se prelevă o cantitate infimă de sânge de la pacient (circ 9 ml), după care îl introducem în centrifugă şi aşteptăm să obţinem plasma”, adaugă dr. Liarokapis, singurul medic din România, ales să urmeze trainingul de pregătire intensivă VIP al Bio Instititute of Technology din Spania.

Cu alte cuvinte, medicul recoltează din sângele tău trombocite, pe care le combină cu o substanţă nutrientă, şi obţine plasma bogată în plachete (PBP), pe care apoi o injectează în zonele afectate, prin mezoterapie. Injectarea directă a plasmei în zonele cu probleme reface ţesutul din interior,  înlocuind treptat celulele şi vasele de sânge.

Este soluţia perfectă pentru cei care vor să întârzie primele semne ale îmbătrânirii premature, însă fug de produse sintetice: ”este procedura cea mai sigură, complementară celorlalte tratamente de înfrumuseţare, precum laser, radiofrecvenţă, peeling-uri chimice, terapia cu lumina pulsată, care pot dezvolta iritaţii cutanate ale pielii sau alte efecte adverse dureroase”, spune doctorul.

Rezultate maxime în cel mai scurt timp!

Spre exemplu, un derm care nu are probleme de îmbătrânire foarte accentuate şi care are o capacitate de regenerare mare are nevoie doar de „două, poate trei şedinţe la interval de 1-3 luni, comparativ cu unul afectat profund de razele solare, cu capacitate de regenerare mică spre inexistentă (cazul celor de 40 de ani), care necesită un tratament intensiv”, recomandă dr. Liarokapis.

Numărul şi frecvenţa şedinţelor de tratament se stabilesc în funcţie de gradul de afectare al pielii şi asteptările individuale. În general, majoritatea pacienţilor care aleg acest tip de tratament de rejuvenare al pielii, se bucură de efecte de lungă durată, de până la un an de la primul tratament.

Un alt beneficiu este acela că zona de acţiune a tratamentului este mult mai largă, comparativ cu altele existente pe piaţa de beauty din ţară, putând fi folosit pentru faţă, gât şi decolteu sau injectat direct în zonele sensibile (valea lacrimilor) sau intolerante la alte produse de reîntinerire.

Riscurile sunt minime, existând situaţii în care pielea se va umfla şi învineţi uşor. Vindecarea completă este însă foarte rapidă. Costul unei proceduri este de 200 de euro, iar rezultate sunt vizibile chiar după prima şedinţă. Procedura este disponibilă la Dr. Leahu – Clinici Dentare.           

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Fii cea mai frumoasă de Sărbători!
Fii cea mai frumoasă de Sărbători!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân