Fii cea mai frumoasă de Sărbători!

Dincolo de cadourile pentru cei apropiaţi, fiecare femeie îşi poate face un cadou pentru ea, mai ales dacă doreşte să radieze de frumuseţe de Crăciun sau de Anul Nou.
  • Publicat:
Fii cea mai frumoasă de Sărbători!

Perioada Sărbătorilor de Iarnă este una în care grijile trebuie lăsate de-o parte, iar gândurile noastre trebuie să se îndrepte către frumuseţe, atât cea interioară cât şi cea exterioară.

Dincolo de cadourile pentru cei apropiaţi, fiecare femeie îşi poate face un cadou pentru ea, mai ales dacă doreşte să radieze de frumuseţe de Crăciun sau de Anul Nou.

Pentru toate doamnele sau domnişoarele care doresc să arate impecabil, Doctorul Cristian Niţescu, medic primar chirurgie plastică şi doctor în ştiinţe medicale, are câteva soluţii rapide şi accesibile pentru a afişa o ţinută deosebită.

Cele cinci proceduri pe care le recomandă domnul Niţescu sunt intervenţii cu rezultate imediate, rapide, şi care nu necesită o recuperare îndelungată, efectele lor putând fi constatate aproape pe loc.

• Mărirea de buze – vrei să ai buze senzuale, voluptoase şi bine conturate?

Iată o intervenţie care se recomandă tuturor persoanelor care doresc un plus de volum la nivel labial.  Dr. Cristian Niţescu le asigură pe pacientele sale că aspectul final va fi unul de bun gust, satisfâcând astfel cele mai înalte pretenţii.
Intervenţia se realizează prin injectarea de acid hialuronic la nivelul buzelor, având ca rezultat nişte buze frumos conturate, pline.

Rezultatele acestei intervenţii, ce se realizează sub anestezie locală, nedureroasă, sunt imediate! Pentru pacientele care prezintă riduri fine periorale, aduce încă un beneficiu: ridurile din jurul buzelor se vor diminua.
Post-injectare se recomandă evitarea fumatului pentru câteva ore şi, eventual, aplicarea de gheaţă la nivel local, precum şi masajul buzelor. Efectele durează între 9 şi 14 luni, funcţie de metabolismul fiecărei paciente.

• Desparte-te de riduri! Intra in anul nou cu o fata mai neteda, intinerita!

Injectarea de acid hyaluronic are ca efect umplerea ridurilor profunde şi întinerirea facială. Această procedură  se recomandă pacientelor care prezintă riduri la nivelul zonelor nazolabiale, al bărbiei, periorale, frontale. Este o procedură minim invazivă, nedureroasă, substanţa injectabilă conţinând şi anestezic local.  Rezultatele se observă imediat, cu amendamentul că pot apărea o uşoară roşeaţă locală post-injectare şi umflarea zonei respective pentru câteva ore.
Efectele dureaza între 6 luni şi 1 an, în funcţie de metabolismul fiecăruia.

• Atenuarea ridurilor – spune adio nedoritei “laba gâştii”!

Injectarea de toxină botulinică este solutia de a „sterge”, a atenua ridurile de expresie (adică cele produse prin mişcările efectuate de muşchii mimicii), ceea ce poate schimba toată fizionomia pacientului, întinerind trasăturile. Toxina botulinică acţionează prin diminuarea activităţii acestor muşchi.

Procedura se realizează sub anestezie locală şi se recomandă pacientelor cu riduri la nivelul zonelor frontale, periorbitale (aşa numita „laba gâştii”), intersprâncenoase. Efectul se instaleaza imediat, stabilizându-se complet la aproximativ 3-4 zile de la injectare, rezultatele durând între 4 şi 6 luni, fiind cumulativ în timp. Post-intervenţie se recomandă evitarea fumatului şi a statului în poziţie culcată pentru 4-6 ore.

• Ridicarea de sprâncene

Aceasta este de asemenea o procedură minim invazivă, ce se realizează sub anestezie locală, prin practicarea unor incizii în regiunea sprâncenelor şi ridicarea acestora cu fire speciale. Efectul este imediat, cu amendamentul că zonele suprasprâncenoase pot fi umflate câteva zile post-operator.

Procedura aduce un beneficiu important persoanelor care, din cauza procesului de îmbătrânire prezintă o ptoză („cădere”) a sprâncenelor, ori persoanelor care au un exces de piele congenital în zona sprâncenoasă. Intervenţia  transformă faţa, astfel dispărând falsa impresie că persoana este tristă, aspect produs de poziţia căzută a sprâncenelor. Altfel spus, această intervenţie poate readuce fericirea pe chip chiar în prag de sărbători.

• Blefaroplastia – pentru o privire luminoasa, mai intensa, pentru ochi intineriti

Interventia este realizabila sub anestezie locală, nedureroasă nici intra, nici post-operator, fiind tot o operaţie minim invazivă. Efectul este de întinerire a zonei oculare, prin eliminarea excesului de piele si grasime de la nivelul pleoapelor. Post-operator sunt posibile apariţia de mici echimoze şi a edemului local. Domnul Doctor Niţescu, recomandă, din experienţa sa de peste două decenii, repausul 2-3 zile post-operator. Recuperarea este foarte rapidă, cu îndepărtarea firelor la 5-7 zile post-operator.

• Tratamentul perspiraţiei – simte-te confortabil în propria ta piele!

Cu toate că e timpul cadourilor şi a Sărbătorilor în familie, iarna poate fi un anotimp neplăcut. Schimbările mari de temperatură între interior şi exterior, puloverele, hainele groase, toate acestea pot fi un coşmar pentru persoanele ce transpiră în exces.
Acest lucru poate fi însă remediat prin injectarea de toxină botulinică la nivelul axilelor! Realizată sub anestezie locală, are efect imediat, iar singurele recomandări post-intervenţie sunt evitarea aplicării de creme/deodorant/antiperspirante pe zonele tratate timp de 24 de ore. Efectul este de circa 4-6 luni, cu variaţii în funcţie de organism.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân