Modele XXL: nu trebuie să ai 90-60-90 pentru a fi fermecătoare! – Galerie FOTO

Cine spune că femeile plinuţe nu sunt frumoase se înşală amarnic! Ţin să ne demonstreze contrariul câteva doamne care activează în industria modellingului şi care - deşi nu îndeplinesc standardele de beauty inventate în principal de mass-media, prin promovarea de trupuri scheletice - arată într-un mare fel.
  • Publicat:

Cine spune că femeile plinuţe nu sunt frumoase se înşală amarnic!

Ţin să ne demonstreze contrariul câteva doamne care activează în industria modellingului şi care – deşi nu îndeplinesc standardele de beauty inventate în principal de mass-media, prin promovarea de trupuri scheletice –  arată într-un mare fel.

Au şarm, personalitate, forme apetisante şi priviri electrizante!

Iată câteva exemple de femei frumoase, care nu sunt 90-60-90, dar care pot cuceri iremediabil orice bărbat.

De ce să îţi transformi viaţa într-un bootcamp permanent, în scopul de a atinge perfecţiunea închipuită de alţii, când poţi, pur şi simplu, să te bucuri de formele date de natură şi să îţi exprimi frumuseţea altfel decât prin costume de baie minuscule?

Sursa Foto: Pinterest

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”