Modele XXL: nu trebuie să ai 90-60-90 pentru a fi fermecătoare! – Galerie FOTO

Cine spune că femeile plinuţe nu sunt frumoase se înşală amarnic! Ţin să ne demonstreze contrariul câteva doamne care activează în industria modellingului şi care - deşi nu îndeplinesc standardele de beauty inventate în principal de mass-media, prin promovarea de trupuri scheletice - arată într-un mare fel.
12.05.2014

Cine spune că femeile plinuţe nu sunt frumoase se înşală amarnic!

Ţin să ne demonstreze contrariul câteva doamne care activează în industria modellingului şi care – deşi nu îndeplinesc standardele de beauty inventate în principal de mass-media, prin promovarea de trupuri scheletice –  arată într-un mare fel.

Au şarm, personalitate, forme apetisante şi priviri electrizante!

Iată câteva exemple de femei frumoase, care nu sunt 90-60-90, dar care pot cuceri iremediabil orice bărbat.

De ce să îţi transformi viaţa într-un bootcamp permanent, în scopul de a atinge perfecţiunea închipuită de alţii, când poţi, pur şi simplu, să te bucuri de formele date de natură şi să îţi exprimi frumuseţea altfel decât prin costume de baie minuscule?

Sursa Foto: Pinterest

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee