Georgiana Godon, 52 ani: ”Frumusețea adevărată vine cu vârsta, după ce acumulezi o anumită experiență de viață” (I)

Despre iubire de sine, respect pentru propria persoană, sport și despre frumusețe se scriu și se citesc milioane de articole. Totul e să le aplici.
  • Publicat:
Georgiana Godon, 52 ani: ”Frumusețea adevărată vine cu vârsta, după ce acumulezi o anumită experiență de viață” (I)
Georgiana Godon, 52 de ani, Despre secrete de frumusețe, foto arhiva personală

Pe Georgiana Godon o întâlnești des la expoziții de artă, la concerte, la teatru, la gale, la circ, operă și oriunde erau evenimente legate de arte și de frumos. Am remarcat întotdeauna prezența ei elegantă, rafinată și discretă totodată. Și zâmbetul larg. Este mamă a două adolescente și soție. Georgiana Godon reprezintă perfect noua generație de femei care tocmai au împlinit 50 de ani. Și se simt foarte bine în pielea lor. Nu am rezistat și am întrebat-o care sunt secretele sale pentru a-și menține frumusețea, silueta și starea de bine.

 

CSÎD: Ești o femeie frumoasă. Când ai realizat că ai această putere ce se numește frumusețe?

Geo Godon: Mulți ani de zile, până la maturitate, nu m-am considerat o femeie “frumoasă”, dar am fost mereu conștientă de farmecul meu atât cât și de frumusețea mea interioară. Întotdeauna am fost împăcată cu mine însămi, fiind încrezătoare în calitățile mele, încercând să transmit în jurul meu lumină și iubire.

Experiențele de viață ne dau mai multă încredere în propria frumusețe?

CSÎD: Este o ”vârstă” a frumuseții depline?

Georgiana Godon: Eu cred că frumusețea adevărată vine cu vârsta, după ce acumulezi o anumită experiență de viață.

Georgiana Godon, arhiva

CSÎD: Care este ritualul tău de îngrijire a pielii?

Georgiana Godon: Sunt adepta unei îngrijiri naturale, nu recurg la prea multe „trucuri” de înfrumusețare. Încerc să îmi curăț tenul atât dimineața cât și seara, să îl hidratez întotdeauna cu o crema adaptată sezonului. Din când în când, fac și peeling-uri sau măști cu ingrediente din casă. Pentru corp, folosesc tot uleiuri naturale și creme. Bineînțeles, toate acestea își fac efectul în paralel cu o alimentație sănătoasă și o hidratare permanentă.

Georgiana Godon și fiicele sale Nathalie și Esthere

Sportul ca stil de viață

CSÎD: Pe lângă acestea și o moștenire genetică bun, dar și mult sport, dans… Care este relația ta cu sportul?

Georgiana Godon: Tatăl meu fiind sportiv, am crescut cu sportul în casă, printre cupe și medalii. Așadar, relația mea cu sportul a luat naștere în copilărie și m-a însoțit de-a lungul vieții.

CSÎD: Ce tip de sport practici?

Georgiana Godon: Am început cu gimnastica artistică la vârsta de 4 ani însă de-a lungul timpului, am dezvoltat o pasiune pentru fitness. Mi-am creat din totdeauna singură schemele de exerciții. În acest moment, mă concentrez pe întreținere și modelare.

Sportul este un stil de viață

”Vârsta o simțim în suflet”

CSÎD: Nu este elegant să întrebi femeie despre vârstă, dar tu reprezinți noua imagine pentru femeile moderne. Așadar, ce vârstă ai?

Georgiana Godon: Îți sunt recunoscătoare pentru acest compliment. Mă simt într-adevăr onorată și bucuroasă să aud o asemenea părere. Să fiu sinceră, nu îmi ascund vârsta așa că îți pot răspunde la această întrebare cu zâmbetul pe buze: am împlinit 52 de ani. Vârsta, însă, rămâne o cifră. În realitate e cea pe care o simțim în suflet.

Georgiana Godon este pasionată de artă

Iubirea de sine, respectul pentru propria persoană – chei ale stării de bine

CSÎD: Ce să faci ca să arăți și să te simți minunat?

Georgiana Godon: Ca să arați și să te simți minunat, trebuie, înainte de toate, să te iubești, să te respecți, să te îngrijești, să menții și să apreciezi ceea ce ți-a fost dăruit de către mama natură. Trebuie să îți asculți glasul inimii făcând lucruri ce te bucură, înconjurată de către oameni cu suflet frumos.

Georgiana și Alain Godon

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”