galerie

Machiaj fabulos pentru Sărbători!


  • Pomeţi conturaţi - Ai ales un outfit metalizat? Optează pentru un machiaj light: buze naturale, puţină culoare pe pleoape şi pomeţi conturaţi. În funcţie de ce tip de ten ai, alege tipul de blush. Astfel, dacă ai tenul uscat ţi se potriveşte un blush cremă, iar dacă tenul tău e mixt sau gras, alege-l pe cel pudră. Sfaturi de aplicare: aplică-l de sub pomeţi spre tâmplă, mai intens la bază, mai estompat spre tâmple.
  • Buze senzuale - Un look care se potriveşte oricărui outfit (inclusiv unuia cu un material sidefat) este machiajul ce pune accent pe buze. Un roşu senzual va atrage atenţia asupra buzelor tale, aşa că trebuie să ai grijă să fie aplicat perfect. Foloseşte un creion de buze în aceeaşi  nuanţă cu care să le conturezi, apoi aplică rujul cu o pensulă. Nu uita că o astfel de culoare impune ca restul machiajului să fie natural.
  • Piele luminoasă - Pentru un look fresh&young, la un outfit cu un imprimeu colorat şi detalii metalice, machiajul trebuie să fie extrem de natural. Pielea este în prim plan, deci ai nevoie de un fond de ten light, dar şi un iluminator pe care să îl aplici pe pleoape, în colţul interior al ochilor, pe cearcăne, deasupra buzei superioare şi pe pomeţi. Alege un blush trandafiriu, un ruj discret şi puţină mascara pe gene.
  • Eyeliner discret - Un look festiv compus cu ajutorul multor accente metalice (cercei, tiara, imprimeu) trebuie contrabalansat cu un machiaj simplu. Îţi poţi evidenţia privirea cu ajutorul unei linii subţiri de eyeliner. Foloseşte un tuş lichid sau un dermatograf waterproof pe care îl poţi aplica dinspre interiorul pleoapei spre exterior, într-o linie ascendentă. Completează cu puţină mascara şi un ruj în nuanţa buzelor.
  • Pleoape strălucitoare - Trendul general de accente metalice se regăseşte, evident, şi în machiaj. Iar acestea se “aşază” cel mai bine pe pleoape. La show-urile Dior, Altuzzara, Jason Wu, Anna Sui, Badley Mischka, Aigner, Holly Fulton şi Dolce&Gabbana, make-up artiştii au ales nuanţe metalizate pentru a pune în valoare privirea modelelor. Prin urmare, pleoapele strălucitoare cu texturi metalizate sunt cel mai hot trend al sezonului festiv.Texturi cremoase sau pudre cu microparticule lucitoare, eyelinere sau dermatografe ce lasă urme sidefate, poţi alege orice variantă care te va face să străluceşti, la propriu. Însă, chiar dacă vrei să fii atracţia serii la petrecerile de sezon, ai grijă să nu ai şi un outfit metalizat şi un machiaj strălucitor. Ştii că ce e mult, strică! Aşadar, dacă optezi pentru pleoape în tonuri metalice – fie că alegi un machiaj cat eyes cu tuş în nuanţe arămii, unul smoky eyes în tonuri reci de argintiu, pleoape monocrome în bleu glacial – alege o rochie fără luciri sau sidef.
Eyeliner discret - Un look festiv compus cu ajutorul multor accente metalice (cercei, tiara, imprimeu) trebuie contrabalansat cu un machiaj simplu. Îţi poţi evidenţia privirea cu ajutorul unei linii subţiri de eyeliner. Foloseşte un tuş lichid sau un dermatograf waterproof pe care îl poţi aplica dinspre interiorul pleoapei spre exterior, într-o linie ascendentă. Completează cu puţină mascara şi un ruj în nuanţa buzelor.
1/1