galerie

8 produse care pot fi oferite cadou de Sf Mărie


  • Bvlgari Man Wood Essence .Apa de Parfum aduce o scânteie strălucitoare de citrice şi condimente. Cojile de citrice italiene ne duc în panoramele largi ale Mediteranei, unde peisajul este înviorător şi viaţa este vibrantă. Coriandrul adaugă un vârf de aventură aprinsă. Aroma proaspăta, ce reflectă energia plantelor, este dedicată bărbatului care doreşte să consolideze echilibrul din viaţa sa.
  • Gama de îngrijire a pielii Nordic Care de la Barnängen. Formula sa are la bază o emulsie hidratantă, combinată cu ingrediente precum ceara de albine, uleiul de floarea-soarelui şi muşeţelul. A fost creată pentru a oferi protecţie şi hidratare pentru toate tipurile de piele.
  • Mon Évidence de la Yves Rocher aduce aproape de tine parfumul naturii. Lumina Mandarinei şi delicateţea Trandafirului Damascena sunt învăluite de dulceaţa Vaniliei şi de aroma puternică de Patchouli.
  • Cremă mască anti-age HA de la Fiterman este mai mult decât o cremă de noapte şi mai mult decât o simplă mască, este un tratament facial profesional care poate fi utilizat acasă. Uşor de folosit, căci nu necesită clătire, Crema mască Anti-age HA oferă soluţia ideală în lupta cu semnele lăsate de trecerea timpului.
  • Narciso Rouge exprimă seducţia sub toate formele ei. Prin îmbinarea acordurilor florale, a notelor de lemn şi ambra ce învăluie inima de mosc, parfumierii Sonia Constant & Nadege Le Garlantezec  au creat o aromă ce exprimă pasiune, încredere, senzualitate.
  • Maybelline New York City Kits Urban Light Inspirată din noile tendinte în machiaj, paleta multifuncţională pentru ochi şi pomeţi, în nuanţe îndrăzneţe, îţi pune în valoare trăsăturile
  • Rujul Color Riche Shine de la L'Oreal Paris reprezintă îmbinarea perfectă dintre portocală şi zmeură, oferă buzelor hidratare şi o strălucire aparte.
  • Linia Farmec Tratament Expert a fost concepută pentru a asigura creşterea sănătoasă a unghiilor şi include cinci produse eficiente. Astfel, gama este formată dintr-un program de tratament, în componenţa căruia se regăsesc Loţiunea cu vitamina B5, Peelingul cuticular şi Uleiul pentru cuticule şi dintr-un program de îngrijire, format din Bază complex fortifiant şi Gel TopCoat.
Bvlgari Man Wood Essence .Apa de Parfum aduce o scânteie strălucitoare de citrice şi condimente. Cojile de citrice italiene ne duc în panoramele largi ale Mediteranei, unde peisajul este înviorător şi viaţa este vibrantă. Coriandrul adaugă un vârf de aventură aprinsă. Aroma proaspăta, ce reflectă energia plantelor, este dedicată bărbatului care doreşte să consolideze echilibrul din viaţa sa.
1/1