galerie

5 metode prin care să-ţi păstrezi bronzul mai mult timp


  • 5. Exfoliază-ţi pielea. Înainte de a merge la plajă, este foarte important să îţi exfoliezi pielea. Aşa te vei asigura că celulele moarte sunt îndepărtate de pe suprafaţa pielii, iar bronzul tău va avea o durată mai lungă. Pentru o exfoliere blândă şi ca la carte, dar şi pentru a avea un bronz ideal, îţi recomandăm scrub-uri de corp cu minerale.
  • 4. Hidratarea.Un alt truc pentru ca bronzul ideal să dureze cât mai mult este hidratarea. Bineînţeles, hidratea trebuie făcută în interiorul corpului, iar pentru acest lucru îţi recomandăm să bei cât mai multe lichide, dar este foarte important să-ţi hidratezi şi pielea bronzată pentru ca nuanţa arămie să aibă o durată mai lungă. Foloseşte loţiuni, creme şi unturi de corp pentru ca pielea să se regenereze şi pentru a evita pe cât posibil cojirea ei.
  • 3. Evită expunerea exagerată la soare. Aceasta are efecte negative asupra pielii, iar bronzul va avea o durată mai scurtă din cauza cojirii pielii. Atunci când stai la soare, foloseşte produse cu protecţie atât pentru corp cât şi pentru faţă şi evită să stai la soare între orele 11:00-16:00. Dacă ai un ten uscat sau foarte uscat, îţi recomandăm ca atunci când te expui la soare să aplici crema hidratantă cu factor de protecţie.
  • 2. Consumă alimente bogate în betacaroten. Acesta este un pigment roşu-portocaliu (cunoscut că intensifică bronzul) care se regăseşte în morcovi, roşii, cartofi dulci, mango şi caise.
  • 1. Nu folosiţi loţiuni şi pilule care promit că intensifică bronzul. Acestea au la bază tirozinaza si derivati ai acesteia care pot fi periculoşi. În schimb, cremele autobronzante sunt sigure pentru piele şi pot completa bronzul.
5. Exfoliază-ţi pielea. Înainte de a merge la plajă, este foarte important să îţi exfoliezi pielea. Aşa te vei asigura că celulele moarte sunt îndepărtate de pe suprafaţa pielii, iar bronzul tău va avea o durată mai lungă. Pentru o exfoliere blândă şi ca la carte, dar şi pentru a avea un bronz ideal, îţi recomandăm scrub-uri de corp cu minerale.
1/1