Cum sa fii frumoasa fara sa faci nimic

somnul regenereaza pielea
  • Publicat:
Cum sa fii frumoasa fara sa faci nimic
Cum sa fii frumoasa fara sa faci nimic

Ei bine, sa fii frumoasa fara prea multe eforturi este foarte posibil. Asta pentru ca natura ti-a lasat la indemana cea mai eficienta metoda pentru a-ti pastra frumusetea: somnul!

Printre multe alte beneficii asupra corpului tau, somnul este un adevarat ritual de frumusete. Convinge-te!

Somn, pentru o regenerare continua a pielii

Ai remarcat ca atunci cand te trezesti de buna voie si nesilita de ceasul desteptator esti in cea mai buna forma? Si ca intreg corpul iti este plin de energie si putere? Pe de alta parte, daca somnul iti este intrerupt, fata iti este parca "sifonata", oasele te dor, iar pielea este si ea uscata si aspra.

Toate astea se intampla datorita si din cauza somnului. Daca in timpul zilei, pielea are un rol protector, atunci cand dormi ea are ca misiune repararea tuturor stricaciunilor cauzate de factorii exteriori. Astfel, functia de aparare nu este atat de puternica, motiv pentru care pielea devine mai receptiva la ingrijirile tale. Nu o priva deci! Profita si aplica-ti in fiecare seara o crema hidratanta si regeneratoare, pentru a te trezi a doua zi ca noua!

Un pui de somn pentru un par sanatos

Chiar si cand vine vorba de par, somnul poate fi o alegere inteligenta, daca vrei ca a doua zi sa ai un par puternic, sanatos si stralucitor. Ce trebuie sa faci? Indiferen de orice ingrijire, masca, vitamine, uleiuri pe care vrei sa le aplici pe par, fa-o pe timp de noapte. Efectul va fi mult mai intens intrucat firele de par si scalpul sunt mult mai receptive si vor putea beneficia mult mai mult de ele.

Daca ti se pare prea mult o noapte, gandeste-te la ce iti supui parul in fiecare zi: umiditate, lumina, raze UV, aer conditionat, poluare, praf, mizerie. Toate acestea nu fac nimic altceva decat sa ii afecteze negativ supletea, hidratarea si stralucirea. Noi zicem ca merita. Tu?

Maini si picioare ca de bebelus

Vrei sa ai din nou o piele fina si hidratata ca de bebelus? Iata reteta: dupa un gomaj, iti aplici o crema hidratanta, insistand in zonele cu probleme, dupa care adaugi ingredientul minune: somn! Dimineata nu iti vei putea crede ochilor. Pielea nu va fi doar hidratata, dar si regenerata!

Citeste si: Cum ai dormit aseara?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sexy cu... buze bej
Sexy cu... buze bej
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân