Coafura coadă de cal – 4 idei de styling inedite

Coafura coadă de cal iese din anonimat cu puțină îndrăzneală și imaginație. Încearcă și tu să o porți.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Coafura coadă de cal – 4 idei de styling inedite

„Umila” coafură coadă de cal a primit în acest sezon un upgrade. De departe printre cele mai favorite stylinguri pentru purtătoarele de păr lung, coada de cal este o idee de coafură în plină ascensiune. În acest sezon ea poate fi purtată oriunde și oricând.

A sosit momentul să uiți tot ce știai despre coada de cal. Uită de viteza cu care iți prindeai pletele cu acel elastic banal, fară să stai pe gânduri. E timpul să îi oferi mai multă atenție, indiferent că ai părul întins cu placa sau buclat cu ondulatorul. Și știi la ce ne referim, mai ales pentru că aceste stylinguri sunt printre preferatele surorilor Kardashian sau ale actriței Blake Lively.
Iată 4 lookuri realizate de stiliștii Wella Professionals, potrivite oricărui tip de păr:

Coadă de cal „Off-duty”

Coada de cal

Genul acesta de coafură este ideal pentru weekend. Semi-aranjată, ea emite vibrații pozitive în orice situație. Dacă părul este proaspăt spălat și mătăsos, iți recomandăm să-i pulverizezi un spray pentru textură și susținere ca să ții firele rebele sub control. Strânge părul într-o coadă lejeră, apoi fă un coc din partea de sus, pe care să îl prinzi cu același elastic cu care ai prins și coada de cal.

Coafura coadă de cal ușor vălurită

Coada de cal ușor vălurită

Coada de cal devine glam. Pentru acest look sunt necesare câteva valuri chic, volum și niște șuvițe lăsate în față că să iți încadreze chipul. Încearcă acest styling cu un ondulator, apoi aplică puțin fixativ pentru finisare. După ce l-ai prins în coadă, ia o șuviță de păr și înfășoar-o în jurul elasticului cu care ai prins coada, prinde-o la capăt cu niște agrafe. Aplică la final un spray de strălucire (EMI Glam Mist) care în același timp protejează părul împotriva razelor UV și calmează firele rebele.

Coadă de cal răsucită

Coada de cal răsucită

Dacă ai părul lung și drept, genul acesta de styling e ideal pentru tine. Începe cu o placă de păr pentru a îndrepta părul, întâi vârfurile, apoi restul lungimii părului, dar aplică înainte o loțiune de netezire și protecție termică a părului (EIMI Perfect me). Separă-l în două secțiuni, fă un nod la ceafă, apoi fizează cu agrafe.

Coafura coadă de cal bombată

Coada de cal bombată

O coadă bombată e genul de styling pe care să îl porți când vrei să ieși în evidență. Începe prin a prinde părul sus, în coadă, apoi pulverizează un fixativ cu fixare medie pentru a-l modela ușor în continuare.  Continuă cu prinderea unui elastic din loc în loc, pe toată lungimea cozii. Între ele, prinde părul cu degetele și trage de șuvițe pentru a le da un pic de volum și pentru a crea acele bombeuri. La final pulverizează din nou produsul de fixare. În acest fel stylingul tău va dura ore întregi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân