Cele mai frumoase picioare din lume

Forma, lungimea, tonicitatea. Sunt 3 cuvinte esenţiale pentru frumuseţea picioarelor. Iată vedetele care întrunesc cele 3 atribute esenţiale pentru ca o fustă mini să arate senzaţional.
  • Publicat:
Cele mai frumoase picioare din lume

Forma, lungimea, tonicitatea. Sunt 3 cuvinte esenţiale pentru frumuseţea picioarelor. Iată vedetele care întrunesc cele 3 atribute esenţiale pentru ca o fustă mini să arate senzaţional.

La 27 de ani, Megan Fox a vrăjit deja o planetă întreagă cu ochii albaştri şi cu o figură cu adevărat remarcabilă. Dar acum nu ne referim doar la nişte trăsături fine. Megan Fox poate să facă din orice rochie scurtă o apariţie de senzaţie.

De acum 5 ani, cititorii unei reviste pentru bărbaţi au plasat-o pe primul loc în topul celor mai sexy apariţii feminine. Ce face ca să arate impecabil într-o pereche de pantofi cu toc?

Lăsăm la o parte genele şi ne referim la sport. Cum sună 10 kilometri de alergare uşoară zilnic? Probabil imposibil pentru cele mai multe reprezentante ale sexului frumos preocupate de cum să parcheze maşina cât mai aproape de intrarea în locuinţă.

Ei bine, Megan Fox respectă cu sfinţenie acest ritual chiar şi în zilele de weekend.

Maria Sharapova nu are nevoie să-şi planifice o activitate sportivă printre celelalte obiceiuri zilnice. Aceasta deoarece mişcarea e jobul ei.

Pe lângă orele lungi pe terenul de tenis, Maria merge la sala de sport zilnic, pentru exerciţii cardio dar şi de forţă, aleargă în aer liber şi înoată de plăcere. Şi în felul acesta are un corp impecabil, admirat de mai toţi advertiserii din lume.

Uma Thurman nu mai are chiar 20 de ani. Şi arată impecabil. Să îi facem puţin contabilitatea timpului liber. Are doi copii, filmează fără pauze, are un iubit care îi ocupă de asemenea timpul şi totuşi nu se plânge că timpul ar împiedica-o să fie în formă maximă.

Şi ea este un fan al alergărilor uşoare şi, după micul dejun, respectă un program de sport în fiecare zi. Aleargă de asemenea 10 kilometri pentru că, spune ea, de la o vârstă activitatea fizică nu mai este opţională, ci obligatorie. Nu e necesar să repetăm faptul că are picioare impecabile.
 

În privinţa lui Paris Hilton lucrurile stau puţin diferit. Să spunem că Paris a avut parte de cam toate excesele lumeşti. Nu îi judecăm comportamentul. Dar ar trebui admirată pentru că are grijă de propria persoană în ciuda exceselor nocturne. Îşi începe ziua în sala de sport, unde face exerciţii pentru toţi muşchii. În felul acesta, se menţine suplă, iar când încalţă eleganţii pantofi cu toc, arată superb.
 

Heidi Klum este pe podiumurile de modă de aproape 20 de ani. Parcă am putea să spunem că e meseria ei e să arate bine. Corect, e meseria ei să arate bine. Dar câte femei care au născut patru copiii cunoaşteţi şi care arată impecabil după toate aceste naşteri? Nu arată bine doar datorită genelor, ci în mare parte datorită efortului fizic. Sală de fitness, alergări, activităţi fizice alături de copii şi un program special pentru tonifierea picioarelor. Ce rezultă? Priviţi fotografia!

Cameron Diaz nu mai are nici ea 20 de ani. Dar toată viaţa a fost activă. Îi place să facă surf, alergări, orice fel de sport de echipă, înot. Şi poartă mini cu o dezinvoltură de admirat. Iar picioarele ei sunt, credem, după toate gusturile, impecabile. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân