Ce tratamente cosmetice se recomandă în sezonul rece?

Sezonul rece este potrivit pentru regenerarea tenului, pentru hrănire şi reparare. Atât pielea feţei cât şi a corpului, suferă de deshidratare în această perioadă rece.
  • Publicat:
Ce tratamente cosmetice se recomandă în sezonul rece?

Sezonul rece este potrivit pentru regenerarea tenului, pentru hrănire şi reparare. Iată ce sfaturi ne dă în acest sens Nicoleta Ion, trainer Repechage România.

„În sezonul cald obişnuim să ne expunem la soare pentru a ne bronza. Pielea bronzată nu arată doar bine, dar şi ascunde imperfecţiuni precum celulita, vergeturile sau acneea.

Atât pielea feţei cât şi a corpului, suferă de deshidratare în această perioadă rece. Acneea reapare de multe ori mai agresivă, chiar şi ridurile îşi fac apariţia şi ocazional, apar şi petele pigmentare.

Curele de tratament efectuate la cabinetul cosmetic ajută la regenerarea celulelor, luptă împotriva îmbătrânirii pielii şi furnizează un boost de nutrienţi care redau sănătatea şi vitalitatea tenului. Acestea sunt recomandate a se efectua săptămânal, aproximativ 5 sedinţe, apoi lunar, pentru întreţinere.

Persoanelor cu probleme de hiperpigmentaţie le este recomandată cura de tratament care să estompeze petele şi să uniformizeze nuanţa pielii. De ajutor este tratamentul ce conţine peeling cu alfahidroxiacizi din colecţia Repechage Biolight. Acesta furnizează tenului ingrediente ce reglează activitatea tirozinei, diminuând producţia de melanină şi estompează petele.

Importanţa pe care o acordăm îngrijirii pielii zi de zi, ajută de asemenea la regenerarea acesteia şi previne îmbătrânirea. Chiar dacă soarele nu este la fel de puternic ca vara, tenul nostru are nevoie de protecţie SPF chiar şi împotriva poluării din aer.

De asemenea, curăţarea şi hidratarea zilnică sunt importante. Pe langa crema obişnuită, este recomandat să adăugăm un ser concentrat, care să completeze necesarul de nutrienţi de care are tenul nevoie în sezonul rece”.

Foto: 123rf.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân