Dr. Radu Panțuru

Dr. Radu Panțuru este medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă în cadrul clinicii cu același nume.

Membru

  1. ACPR( Asociației Chirurgilor Plasticieni din România)
  2. SRCE (Societatea Română de Chirurgie Estetică)
  3. GMC (General Medical Council UK)
  4. ISAPS (Internațional Society of Aesthetic Plastic Surgeons)
  5. IPRAS (Internațional Confederation of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery)

Experiență

Dr. Radu Panțuru iși desfășoară activitatea în București, la clinică Nord Docenților din zona Kiseleff / Aviatorilor.

De-a lungul carierei, a profesat la clinici de top din domeniul chirurgiei estetice din București: Cronos Med, Nordestetica , la Clinică de Chirurgie Estetică Eliade, fiind medic specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirugie reconstructivă.

Parcurs profesional

Dr. Radu Panțuru a fost licențiat cu media 9,97 la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș, secția Medicină Generală, făcându-și rezidențiatul în specialitatea chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă la Spitalul Clinic Universitar de Urgență din Târgu Mureș și la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică Reconstructivă și Arsuri din București.

S-a specializat în chirurgie estetică la Spitalul American din Istanbul (Amerikan Hastanesi) sub îndrumarea Prof. Reha Yavuzer, cel care i-a deschis o nouă viziune asupra acestui domeniu de activitate. A efectuat stagii la medici de prestigiu din străînătate cum ar fi Dr. Baris Cakir, sau Dr. Teoman Dogan.

Preocupat de ultimele noutăți în domeniul chirugiei estetice, urmează în mod regulat cursuri de perfecționare și participă la cele mai importante congrese, stagii și întâlniri internaționale din domeniul chirugiei estetice, precum cele internaționale, din Milano, Bergamo, Paris, Monaco, Praga, Viena, Budapesta, Londra sau Istanbul, dar și la cele naționale, din București, Timișoara, Cluj și Sinaia.

Dr. Radu Panțuru crede că orice intervenție chirurgicală, trebuie privită doar în context, indiferent dacă este vorba despre o corectare sau de o operație reconstructivă, considerând că intervenția asupra aspectului este implicit și o intervenție asupra psihicului și asupra emoțiilor pacientului. Orice detaliu modificat sau ameliorat prin intervenție chirurgicală va fi realizat considerându-se atât contextul fizionomic/anatomic în care se efectuează respectivă intervenție cât și în contextul emoțional și social al fiecărui pacient în parte.

Contact

www.drpanturu.ro

E-mail: [email protected]

Nr. telefon: +40 773 391 085

Cum să arăţi ca înainte de sarcină. Ce este Mommy Makeover și ce intervenții estetice include acest  concept

Cum să arăţi ca înainte de sarcină. Ce este Mommy Makeover și ce intervenții estetice include acest concept

Sarcina și nașterea sunt evenimente fericite și semnificative în viața unei femei, dar adesea aduc și schimbări semnificative ale corpului. Greutatea acumulată în timpul sarcinii este dificil de eliminat după naștere, iar alăptarea, precum și […]