Alina Iliescu

Alina Iliescu este mai mult decât un psihoterapeut obișnuit - este personality profiler și fondatoarea ARI Love - o matrice online care îți analizează profilul psihologic și apoi îți caută un partener potrivit printre cei care s-au înscris pe site.

Deși este atrasă de psihologie de multă vreme, Alina Iliescu a lucrat mai întâi în media – televiziune, presă scrisă, iar apoi în comunicare și relații publice.

“Experiență cu televiziunea a venit la momentul potrivit și m-a ajutat să descopăr multe lucruri despre mine și mi-a înfrumusețat viață în perioada de studenție. Însă am înțeles repede că este un domeniu prea agitat care îți crează o dependență și nu se potrivește prea mult cu mine. De psihologie am fost pasionată toată viață, iar în pauzele mele de relaxare îmi doream să stau întinsă pe un divan cu o carte de psihologie în mâna și un ceai aromat. De aceea este bine să îți urmezi intuiția și să mergi spre domeniul care ți se potrivește”, spune Alina Iliescu.

Alina Iliescu este membru fondator în EPR - Asociația Română de Psihanaliză a Legăturilor de Familie, cuplu și Grup din România - Enrique Pichon Riviere, membru în Asociația de psihanaliză a legăturilor de familie, cuplu și grup Apsylien din Franța și membru în AIPCF - Asociația Internațională de Psihanaliză de Cuplu, Familie și Grup și delegat european în cadrul EFPP - Federația Europeană de Psihoterapie Psihanalitică.

Educație și formare

Facultatea de Științe Economice, Secția Finanțe-Bănci și Burse de Valori, Universitatea "Transilvania", Brașov

Facultatea de Psihologie, Universitatea "Titu Maiorescu", București

Master Comunicare și manipulare în societatea contemporană, Universitatea "Titu Maiorescu", București

Master Psihoterapii psihanalitice, Universitateaa Hyperion, București

Alte specializări în hipnoză, negociere, televiziune și relații publice

Curs hipnoză - formare acreditate de către Colegiul Psihologilor din România

Curs de negociere organizat de RDI și ținut de Nariman Brahmi

Formări și specializări în psihoterapie psihanalitică

Formare psihanaliză și psihoterapia copilului și adolescentului

Formare psihoterapie și consiliere psihologică

Formare teoretică psihanaliză familie, grup și instituții

Formare în psihanaliză de cuplu

7 semne că ești epuizată psihic. Soluții pentru recăpătarea energiei și optimismului

7 semne că ești epuizată psihic. Soluții pentru recăpătarea energiei și optimismului

Trăim vremuri destul de grele și de ciudate, cu evenimente care ne dau zilnic viața peste cap ca urmare a pandemiei. Dacă simți că ești epuizată psihic, află că nu ești singura în situația asta. […]