De ce sunt nefericită în relaţia actuală?

Sunt doua meserii in viata pentru care nu avem calificarea necesara: meseria de parinte si meseria de partener de viata al cuiva. Daca am avea sansa sa mergem la o scoala a dragostei care sa ne ajute sa ne cunoastem, sa ne descoperim potentialul, ne-am da seama care este persoana cea mai potrivita pentru noi si totul ar fi mult mai simplu. Un ajutor ar fi si daca am alege sa vorbim inainte cu persoane casatorite si divortate cu scopul de a invata din experientele lor.
De ce sunt nefericită în relaţia actuală?


Autor: Alina Iliescu – Fondator ARI Love si Personality Profiler

Oare m-am casatorit cu persoana nepotrivita?

O intrebare sincera si dureroasa pe care mi-a adresat-o o clienta intr-o zi cand eram la cabinet.

Sunt doua meserii in viata pentru care nu avem calificarea necesara: meseria de parinte si meseria de partener de viata al cuiva.


Daca am avea sansa sa mergem la o scoala a dragostei care sa ne ajute sa ne cunoastem, sa ne descoperim potentialul, ne-am da seama care este persoana cea mai potrivita pentru noi si totul ar fi mult mai simplu. Un ajutor ar fi si daca am alege sa vorbim inainte cu persoane casatorite si divortate cu scopul de a invata din experientele lor.

De cele mai multe ori este mai comod sa alegem sa ramanem intr-o relatie fara sa schimbam ceva care poate contribui la binele personal si in acelasi timp, la binele relatiei.  In general, oamenii nu se dau in vant dupa schimbare, deoarece aceasta ii scoate din zona de confort si genereaza nesiguranta.

Pagina 1 din 17